Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Modellezés és szimuláció – Közös munka egy jobb gép építéséhez

Használja ki az ipari berendezések nagy teljesítményű modellezési és szimulációs eszközeit, hiszen segítségükkel megkönnyíthető és egyszerűsíthető az együttműködés a felhőalapú környezetben.

TEKINTSE MEG A VIDEÓT, hogy megtudja, hogyan dolgoznak együtt a földrajzilag egymástól távol lévő tervezők és mérnökök a szilárdság, a tartósság, az elektromágneses teljesítmény, a hőkezelés és a gyárthatóság javítása érdekében.

Az ipari berendezések gyártói különleges tervezési és fejlesztési kihívásokkal szembesülnek az építőipari berendezések vagy más, nagyméretű termékek gyártása során. Az elektromechanikus rendszerek egyre összetettebbé válnak, és a nagy, sokfelületes gépek miatt lassabbá válhat a 3D CAD-fejlesztés. Sőt, a fizikai prototípusok gyártása gyakran lassú és drága.

A MODSIM (3D-s modellezés és gyártás) termékfejlesztői megközelítés segítségével javíthat a szilárdság, a tartósság, a hőérzet, az elektromágneses hatékonyság és a gyárthatóság szempontjain. A valós életben várható viselkedés digitális modellezésére és előrejelzésére használt dizájn- és szimulációs szoftverek alkalmazása segíthet csökkenteni a prototípusigényt, valamint növelni a termékminőség minden aspektusát.

TEKINTSE MEG A VIDEÓT, hogy megtudja, hogyan használta egy földrajzilag szétszórt csapat a MODSIM megközelítést a tartósság fokozására, a borulásbiztonság növelésére, a fülke és az ülések kényelmének javítására, valamint egy intelligens géprendszer integrálására egy kotrógép tervezésénél.

KÉRJEN BEMUTATÓT, hogy megtudja, a SOLIDWORKS® és a 3DEXPERIENCE® Works Simulation hogyan gyorsíthatják fel a tervezést és javíthatják a minőséget.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában