Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Egyszerűen használható szúnyoghálók babakocsira

Már a kora tavaszi időszakban elengedhetetlen kellékek a szúnyoghálók, és ez így marad egészen késő őszig. Ebben a bő intervallumban ugyanis jelentősen megnehezítik az életünket a különféle rovarok.

Egy kisbaba ráadásul teljesen védtelen a babakocsiban, így nekünk kell védelmet biztosítani egy strapabíró szúnyogháló segítségével.

Praktikus kialakítás, magas fokú védelem

A Berry Baby kínálatában szúnyoghálók is elérhetők, amelyek felrögzíthetők a hordozóra és a babakocsira egyaránt. Fontos, hogy az apró rovaroktól, de leginkább a szúnyogoktól megóvjuk gyermekünket. A legjobb védekezés a megelőzés, jobb, ha minél kisebb annak a rizikója, hogy akár egy szúnyog vagy darázs is megcsípje.

Beszerezhetők univerzális méretű szúnyoghálók, ugyanakkor más-más változatban is kérhetők, például mózes részre való, mózes és sport részre is ideálisan felhelyezhető, de akár babahordozóra rögzíthető is.

A rovarcsípések megkeserítik az életünket, hát még ha egy picit érne hasonló támadás. A kínzó viszketés mellett akár allergiás bőrpanaszok, bőrgyulladások is kialakulhatnak. Érdemes minden módon megtennünk a biztonsági lépéseket. Sőt, egy megbízható felszereléssel a kisebb muslicák, apró szárnyas hangyák, méhek és darazsak sem fognak bosszúságot okozni.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi veszélyt tartogathatnak, hiszen nem egyedül a csípések miatt kell aggódni, rettentő kellemetlen, ha pici szemébe csapódik akár egy pirinyó rovar is.

Mikor javasolt feltenni a szúnyoghálót?

Kora tavasztól egészen a hidegebb őszi időjárás beköszöntéig célszerű alkalmazni a közös séták során. Az esti és a hajnali órák tekinthetők a legkritikusabbnak a szúnyogok tekintetében. Amint lemegy a nap, számítani kell rájuk, hiszen nyomban megrohnanának minket. Kivéve, ha van egy jó védelmi praktikánk. A pici babák esetében a leghatékonyabb védekezés, ha fizikai “védőbástyát” alkalmazunk egy strapabíró háló képében. Olyat, amely viszonylag könnyen rögzíthető, megfelelő méretű és garantáltan nem engedi át a repülő szörnyetegeket.

Tehát, ha az esti órákban indulnánk közös babakocsis sétára, amikor már kellemes a hőmérséklet, feltétlenül tegyük fel a szúnyoghálót. Minden napszaknak megvannak a maga veszélyei. Napközben a napfénytől kell védelmet biztosítani, este pedig a vérszívók támadása ellen kell hatékonyan felvérteznünk a kicsit.

A biztonság az első!

Bizonyára emlékszünk még, hogy mennyi kínzó panaszt okozott gyerekkorunkban is egy-egy csípés, s amikor már véresre kapartuk, akkor kezdtünk leállni. De egy magatehetetlen baba, aki minden pillanatban rácsodálkozik a világra, még annyira sem tudja megvédeni magát, mint egy nagyobb gyerek. Sokkal kitettebb az ilyesfajta veszélyekkel szemben.

Ráadásul nem tudhatjuk, hogyan reagál például egy méh- vagy darázscsípésre, mi van ha allergiás reakciót is tapasztalunk. Ezernyi kérdés, megannyi bizonytalanság. A legjobb mégis, ha előrelátóak vagyunk, és beszerzünk egy megbízható, babakocsira való szúnyoghálót!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés