Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Miért elengedhetetlen minden vállalkozásnak egy weboldal?

Egy üzletről (szinte) mindent elmond az arculata. Mivel a legtöbben ma már elsőként online informálódnak, kulcsfontosságú, hogy az internet világában is igényes megjelenéssel bírjunk. De miért is olyan fontos, hogy rendelkezzen cégünk egy saját weboldallal?

Hitelesség első kézből

Ha például redőnyöst keresünk, kinek szavazzuk meg előbb a bizalmat? Annak a vállalkozónak, akitől csak egy szöveges hirdetést láttunk? Vagy a mesternek, aki egy színvonalas weboldalon mutatja be legjobb munkáit? Egy honlap szolgáltatásunk hírnöke – és minél igényesebb, az emberek annál jobban fognak bízni a szakértelmünkben. Ám nemcsak mesteremberek, hanem egészségügyi szolgáltatók, városok vagy hotelek is sokat profitálhatnak egy megfelelően kivitelezett weboldalból. Ha több érdeklődőt vonzanánk termékünk, szolgáltatásunk megismerésére vagy akár településünkre, az itnav.hu szakértő csapata elkészíti ehhez a figyelemfelkeltő honlapot.

5 ok, amiért szükséges a céges weboldal

  •  Láthatóvá válunk

Vagy azok maradunk – ez a vállalkozásunk fejlettségétől is függ. Ám egy kezdő vállalkozás és egy, már meglévő cég esetén is könnyebbé válik a vevőkör szélesítése, ha online is jelen vagyunk. Egy exkluzív arculat, a megfelelő keresőoptimalizálási beállítások és a szakmai blogcikkek együtt vonzóbbá tehetik vállalatunkat a konkurenciánál.

  • Kidomboríthatjuk vele egyediségünket

Ha már a konkurenciánál tartunk: biztos, hogy tudja a célközönségünk, miért minket válasszanak? Azt, hogy mitől unikális a szolgáltatásunk? Ha ezt eddig még mi sem gondoltuk végig, célszerű mihamarabb megtennünk és megjelenítenünk online, a webes tartalmainkban is. A versenytársaink nem fognak ránk várni ebben sem!

  • Rugalmasságból jeles

Gondoljunk csak vissza a covid berobbanására: mennyiben változtatta meg az üzletmenetünket? Valószínűleg erősen – de azok, akik rendelkeztek már egy saját weboldallal képesek voltak konzultációikat szinte azonnal áthelyezni a webes térbe, vagy átállni helyi étkeztetésről az online rendelésekre. A válsághelyzetek kezelését összemérhetetlenül egyszerűbbé, gyorsabbá tehetjük az online értékesítéssel, melynek központja a weboldalunk.

+1. Mert segít a terjeszkedésben

Egy önkormányzat vezetői, kisvállalkozó mesteremberek, jógaoktatók vagy karriertervezési coach-ok vagyunk? Egy jól megtervezett weboldallal bármely szakmával megszólíthatunk potenciális, de tőlünk távolabb élő, minőségi ügyfeleket is.

 Az online jelenlét térhódítása

Régen még valóban elég volt, ha néhány szórólappal, óriásplakáttal vagy éppen szájhagyomány útján hirdettük a vállalkozásunkat. Ám manapság, amikor az idősebbek is számtalan hirdetéssel találkoznak naponta, még azok sem dőlhetnek hátra, akiknek ők a célcsoportjuk.

Minél több lábon áll tehát marketingünk, annál nagyobb tömegeket fogunk elérni azok közül, akik a potenciális vevőink lehetnek. Egy saját weboldallal pedig még hatékonyabbá tehetjük az értékesítési folyamatot.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés