Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Miért előnyös az üveg terasztető?

Az üveg terasztetők tulajdonképpen akármilyen stílushoz illeszkednek, rendkívül dekoratívak, ráadásul megannyi opció kínálkozik az egyes termékeket, illetve beépítési módokat tekintve is. Nem utolsó szempont, hogy alkalmazásukkal napfényesebbé varázsolhatjuk azokat a helyiségeket, amelyek ablakai a teraszunkra néznek.

Mikor ajánlott üveg terasztetőt választani?

Különösen akkor előnyös opció, ha javítani szeretnénk otthonunk természetes fényellátottságán, és mindezt dekoratív módon valósítanánk meg. A Teraszok.hu üveg terasztetőinek kínálatában bőséges választék áll rendelkezésünkre e termékkörben.

Például a Murano Integrale ZIP üvegtető beépített tető árnyékolóval még napjainkban is egyedülálló a piaci kínálatot szemlélve.

Ugyanígy megbízható, mutatós teraszfedést kínál a Murano Vetro üvegtető. A szerkezet alapja strapabíró szinterezett alumínium, az üvegpaneleket pedig a megbízható ragasztott biztonsági üvegek alkotják. A falra szerelt, oszlopos támasztékkal rendelkező üvegtetős megoldás a beépített esőelvezetőnek köszönhetően védelmet biztosít az esős napokon is.

Amennyiben kisebb terasszal rendelkezünk, ez esetben ideális opciót jelenthet a Murano Puro.

Az üvegtető előnye továbbá, hogy korlátlanul testreszabható, vagyis ha a célunk egy igényes, mutatós terasz, rengeteget emelhet az összképén, ha mellette döntünk. Szinte teljes mértékben szabad kezet kaphatunk a tervezés és kivitelezés tekintetében is, mindezt a korszerű technológiáknak és a fejlesztéseknek köszönhetjük.

Fokozzuk a luxusélményt, engedjünk be még több napfényt!

Mindannyian jól tudjuk, hogy a napfény éltető ereje nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, egyúttal a napi szintű tevékenységeink és az életmódunk is megköveteli a megfelelő mennyiségű fényt. Az üveg terasztető révén bármikor töltekezhetünk a napsütésben.

Természetesen dönthetünk a 4 évszakos teraszfedés mellett is, ehhez ajánlott az Integrale ZIP, amellyel védelmet biztosíthatunk az erős napsugárzással szemben is a beépített tetőárnyékoló segítségével.

Plusz előnye, hogy a saját komfortunk mellett az ingatlan eladási értéke is növelhető, így hosszabb távon mindenképpen megéri átgondolni az általa kínált lehetőségeket, előnyöket.

Egy természetes fénnyel bőségesen ellátott otthon sokkal vonzóbb az egész család számára, jól tudjuk, hogy mennyi nehézséggel kell megküzdeni, ha a sötétebb terekben szeretnénk boldogulni.

Milyen költségekkel számolhatunk?

Az üvegtetős megoldás költségei több tényezőtől is függnek, például attól, hogy milyen plusz kiegészítőkre, funkciókra lenne szükségünk. Kiemelten fontos a nyári időszakra is gondolni, eszerint az árnyékolásról sem szabad elfeledkeznünk.

Mindenképpen célszerű informálódni a weboldalon található termékvideók megnézésével, de nem maradhat el a szakemberekkel történő konzultáció sem a kivitelezés előtt!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés