Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A kombinált hűtőszekrény mellett szóló érvek

Milyen egy jó hűtőszekrény? Egy- vagy kétajtós? Szabadonálló vagy beépített? Elsősorban a család igényeit kell figyelembe venni a választáskor, mégis azt mondhatjuk, hogy a kombinált hűtőszekrények a legkeresettebbek, mivel ezek nagyon praktikusak. Mutatjuk is, hogy milyen előnyeik vannak.

A kombinált hűtők energiatakarékosak

Az egyik leghatásosabb érv a kombinált hűtők mellett az, hogy ezek a készülékek rendkívül költséghatékony módon működnek, mivel kevesebb áramot fogyasztanak, mint az egyajtós, beépített fagyasztórekesszel rendelkező gépek.

A Liebherr hűtők még inkább kitűnnek e tekintetben, hiszen a legmodernebb technológiával készülnek. Olyan speciális funkciókkal rendelkeznek, mint a SmartFrost, ami csökkenti a behelyezett élelmiszerek deresedését, így ritkábban van szükség leolvasztásra, vagy mint a DuoCooling, amely azt biztosítja, hogy a hűtő- és a fagyasztórekesz között ne történjen levegőcsere.

A Liebherr hűtőszekrények a premiumshop24.hu webáruház oldaláról megrendelhetők, és prémium beüzemelést is lehet kérni melléjük. Ezek a készülékek SmartDevice kompatibilisek, azaz okostelefonnal is működtethetők, a kívánt módozatok egy gombnyomással beállíthatók.

A Liebherr kombinált hűtői minden igényt kiszolgálnak

A kombinált hűtők tekintetében igen nagy a választék a premiumshop24.hu webáruházban. Nemcsak szabadonálló, hanem beépíthető hűtőszekrények is kaphatók különböző méretben, így mindenki ki tudja választani a konyhájába illő darabot.

A legkelendőbbek azok, amelyeknél a fagyasztórekesz alul van, hiszen innen ritkábban veszünk ki dolgokat, a hűtőt viszont minden nap használjuk.

A legkülönfélébb kialakításokkal találkozunk, de érdemes olyan hűtőszekrényt választani, ha nagy a család, ahol megtalálhatók a következő elemek:

  • magasságban állítható ajtópolcok
  • 3-as palacktartó
  • tojástartó
  • jégkockatartó
  • EasyFresh rekesz, melyben elkülönítve tárolhatók a zöldségek, gyümölcsök
  • külön kialakított hely a sütőlapnak

Ezek megléte egyrészt segít rendet tartani a hűtőszekrényben, másrészt gondoskodik arról, hogy minden élelmiszer a lehető legtovább maradjon friss állapotban.

A dizájn sem mindegy!

A Liebherr hűtőszekrények esetében nemcsak az innovatív megoldásokról, hanem a dizájnról is szót kell ejteni. A kombinált hűtők esetében külön-külön ajtó nyitja a hűtőt és fagyasztót. Mivel fontos, hogy mindegyikben legyen elég hely a tároláshoz, azt hinnénk, hogy a készülékek nagy helyet foglalnak.

A Liebherr kombinált hűtők azonban rendkívül elegáns elemei lesznek a helyiségnek, a legtöbbjük nem mélyebb, mint 60 cm, mégis nagy az űrtartalmuk. Bent LED-es mennyezetvilágítás és díszszegélyes üveglapok, kint pedig süllyesztett fogantyúk teszik látványossá a kinézetet. A szabadonálló hűtőszekrények nemcsak fehér, hanem inox színben is rendelhetők.

A kombinált hűtő jó választás minden olyan háztartásba, ahol gyakori a sütés-főzés, és az energiatakarékosság is fontos szempont.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés