Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A klasszikus német minőség a nyílászáró piacon is tarol!

Ablakcsere esetében nem mindegy, hogy milyen nyílászárót választunk, hiszen ez a döntésünk a jövőre is kihat. Jó esetben soha többé nem kell ezt a munkálatot elvégezni, hiszen egy kiváló minőségű ablak élethosszig kitart. Azonban a hangsúly a kiváló minőségen van, hiszen sajnos silány kivitelezésű ablakokat is találhatunk a piacon, amiket aztán csak újabb beruházással tudunk használhatóvá tenni.

A német precizitás mindig is fogalom volt, és nincs ez másként az építőiparban sem. Ha az ablakok cserére szorulnak, vagy új építésű ingatlanra keres tartós megoldást, akkor a klasszikus német minőséget érdemes választani!

A nyílászáró kiválasztása soha nem volt ennyire könnyű!

A legjobb, ha szakemberekre bízza, hogy az adott helyre milyen megoldást és ezen belül melyik márkát javasolják. A Zsola Ablak Kft. az ablakcsere Budapest és környéke specialistája nyugodt szívvel ajánlja a német Kömmerling márkát, ami már 1879 óta folyamatosan bizonyít.

Ez a márka ugyanis precíz megoldásaival, az egyedi igények kielégítésével és a magas minőségével Európa egyik piacvezető márkájává vált, és hatalmas népszerűségre tett szert a vásárlók körében. A Kömmerling cég minden egyes termék esetében arra törekszik, hogy azok egy teljes életen át kiszolgálják a megrendelőt, viszont árai megfizethetőek maradjanak.

Miért érdemes a Kömmerlinget választani?

A márka saját Kömmerling profilját használja, szélsőtömítés, 5 légkamra és 76 mm-es beépítési mélység jellemzi. A színeket tekintve a klasszikus fehér mellett aranytölgy, dió és antracit színben is megrendelhetjük új ablakainkat.

Az üvegezés lehet 2 vagy 3 rétegű, viszont lehetőség van a betörés megelőzésére alkalmas behatolásgátló biztonsági üvegezésre is. A hő- és hangszigetelés természetesen a legjobb mutatókkal rendelkezik, így kiváló az energiahatékonysága.

Milyen területeken lehet használni a Kömmerling nyílászárókat?

Gyakorlatilag bármilyen típusú ingatlan esetén remek választás, hiszen az új építésű házak, lakások tervezése során nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, mivel a cég képes az egyedi formákat, szokatlan kiviteli terveket is megvalósítani. Felújítás esetén pedig garantálható, hogy tartós megoldás lesz a megrendelő számára.

Nem kell aggódni akkor sem, ha középületek, műemlék épületek felújításakor kell kicserélni az ablakokat, mivel ebben a stílusban is képesek új terméket előállítani. A technológiájuk lehetővé teszi, hogy vékonyabb keret, könnyebb súly és nagyobb üvegtáblaméret mellett is elsőosztályú hang- és hőszigetelő képességű maradjon a termék.

Az új ingatlan tervezésekor, illetve régi lakás vagy ház felújításakor különösen oda kell figyelni az ablakokra és a bejárati ajtóra, hiszen ezek az épület egész kinézetét meghatározzák. Nyugodtan tervezhet szokatlan vagy egyedi ablakformát házára, hiszen a Kömmerling márka lehetővé teszi azt, hogy ablakainak csak az ön és a tervező fantáziája szabjon határt. Sőt, abban is biztos lehet, hogy a készterméket magas minőségben, és kiváló áron fogja megkapni.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés