Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Munkalehetőségek Szekszárdon közgazdasági, banki, biztosítási területen

Ahogyan a címben is olvasható, cikkünkben olyan hirdetéseket szeretnénk bemutatni, amelyek valamilyen formában kötődnek a biztosítási és banki szektorhoz, valamint a közgazdasághoz. A legtöbb lehetőség az első kettőhöz kapcsolódik, ezért ezekhez hoztunk néhány példát.

Valutapénztáros

Új valutapénztáros csapattagot keresnek a SzekszardAllas.hu Job Portál oldalán. A  betanulási folyamat három-négy napot vesz igénybe, ám a munkát csak valutapénztáros bizonyítvánnyal lehet megkezdeni, de ha nincs az sem baj, mert a cég meghitelezi az oktatási költséget, amit később vissza kell majd fizetni.

A heti 40 órás munkavégzés négy napra oszlik, tehát az öt munkanapból négyet kell csak dolgozni, de akkor viszont tíz órát. Mivel sok külföldi is érkezik pénzt váltani, ezért az angol nyelv alapfokú ismerete elvárás.

Befektetési, pénzügyi tanácsadó

Professzionális német cég szekszárdi irodabővítés miatt keres másodállásra fiatalokat. A cég az ügyfelek pénzügyi helyzetét elemzi, illetve pénzügyi tervezést készít. Mindezek alapján a belépő munkatársak feladata lesz a pénzügyi elemzések elkészítése, az ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint az adminisztratív feladatok ellátása.

Érettségi bizonyítvánnyal lehet jelentkezni a munkára. Előnyt jelent a főiskolai, egyetemi (alapszakos) végzettség és a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, valamint a B kategóriás jogosítvány.

A jövedelem magas és emellett még díjmentes továbbképzéseket, rugalmas időbeosztást is biztosítanak.

Kárkezelő

Nemzetközi kárrendező cég magyarországi kereskedelmi képviselete keresi új csapattagját vállalati kárkezelő pozícióba. Az új munkatárs feladatait két részre lehet bontani. Egyrészt kapcsolatot tart a megbízókkal, ügyfelekkel, alkuszokkal. A másik feladat a káradminisztráció, amibe beletartozik a dokumentumok kezelése és ellenőrzése. Egyes kárügyekben összegszerűségi és jogalapi javaslattételt is meg kell adnia. Mivel nemzetközi cégről van szó, ezért előfordulhat, hogy idegen nyelven (angol) kell kommunikálnia, fordítania, riportolnia.

A munkát legalább középfokú végzettséggel lehet megpályázni, jól kell használni a Windows-os felületeket, valamint a Microsoft irodai programcsomagját. Magabiztos angol nyelvtudásra is szükség van szóban és írásban, valamint némi biztosítási és kárrendezési tapasztalatra.

Előnyt jelent a műszaki felsőfokú végzettség, a kárszakértői képzettség vagy a pedagógiai, kommunikációs, esetleg pénzügyi előtanulmányok, továbbá a német nyelv ismerete.

A munkához minden szükséges munkaeszközt biztosítanak, lehetőség van a home office-ra is, és versenyképes fizetést kínálnak.

A legtöbb álláshirdetésnél olvasható, hogy a kollégának jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel kell rendelkeznie, ez itt hatványozottan igaz, egyrészt mivel rendre ügyfelekkel foglalkoznak, másrészt kényes kérdésnek számít mind a pénzügyek kezelése, mind a kárszakértés.

 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés