Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Munkaajánlatok gyártás és termelés kategóriában Bács-Kiskun vármegyében

Rengeteg olyan vállalkozás van az országban, amelyek kézi munkaerő segítségével készítenek termékeket, vagy olyan gépek vezérlésével, amelyeket emberek működtetnek.

Ezeknek a munkáknak előnye, hogy a gyártási folyamatba különböző végzettségekkel is becsatlakozhatunk. Lássunk példaként néhány ilyen álláslehetőséget!

Karbantartó

Gyorsfagyasztott termékek gyártásával foglalkozó cég keres karbantartót, szervizest. A KecskemetAllas.hu oldalon szereplő hirdetés szerint a karbantartási munkák elsősorban a gépek, berendezések vezérlésére irányulnak, ezért elvárás az irányítástechnikai, gyengeáramú rendszerekben való jártasság, illetve a PLC programozási ismeretek. Előnyt jelent az élelmiszeriparban szerzett tapasztalat. A vállalkozás  versenyképes jövedelmet, cafetéria juttatást és hosszú távú munkalehetőséget kínál.

Egy másik cég, ami mechanikus szemcseszóró gépek és kabinok, valamint takarmányipari gépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik karbantartó-géplakatos munkakör betöltésére keres új munkatársat kecskeméti telephelyén és kiszállással járó szerelői feladatok ellátására.

Az állást minimum középfokú gépészeti, géplakatos vagy autószerelői, gépszerelői végzettséggel lehet betölteni, valamint két éves gépszerviz területén szerzett  tapasztalattal. A betanítást vállalja a cég, illetve magas havi jövedelmet ígér az elvégzett munkáért.

Technológus

Egy Kecskemét melletti tanyán működő gombafarm férfi munkatársat keres kertész vagy kertészmérnök végzettséggel gombatermesztő technológus munkakörbe. Munkája során a gombatermesztő telep működését kell ellenőriznie, a különböző munkaszervezési feladatokat ellátnia.

Egy ugyancsak kecskeméti, új CNC Mori Seiki gépekkel rendelkező fémforgácsoló cég keresi EdgeCam és Solide Edge gyakorlattal és minimum négy éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyártástechnológus munkatársát.

Az új Mori Seiki esztergagépek programozását bíznák az új kollégára, valamint a termékek gyártási folyamatának előkészítését, tervezését, modellezését és kivitelezését.

Operátor

Van egy cég, amelyik évek óta azzal foglalkozik, hogy bérmunkán alapuló szolgáltatásokat nyújtson főleg a gyártásban és termelésben, mivel ebben a szektorban gyakran hullámzóak a létszámigények. Az álláshirdetés alapján több gyárba keresnek operátorokat. A feladat elvégzéséhez semmilyen tapasztalat  vagy képzettség nem szükséges, könnyen betanulható. Támogatják a munkába járást és versenyképes fizetést kínálnak.

Ahogyan ebből a felsorolásból is kiderül, bizonyos munkákhoz egyáltalán nem szükséges semmilyen előképzettség, míg másokhoz legalább középfokú végzettséget írnak elő. Természetesen felsőfokú diplomával rendelkezők jelentkezését is várják, elősorban mérnöki pozíciókra.

 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés