Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A jogsinkkal szeretnénk pénzt keresni?

A jogosítvány igazi aduásznak tűnik az álláskeresés során, ugyanis ha megvan a megfelelő jogosítványunk, no meg persze a kellő rutinunk, akkor máris rengeteg állásajánlat közül válogathatunk.

Természetesen akad szép számmal olyan munkakör is, ahol a jogsi megléte csak egy a sok feltétel közül, ám ha csupán vezetői engedélyünk van, és más szakma nincs is a kezünkben, akkor is bőven válogathatunk a rendelkezésre álló álláslehetőségek közül!

Már a szállítói és fuvarozói munkákat is a neten találjuk!

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy az álláskereső portálokon csak úgynevezett fehér galléros munkákat találhatunk, vagyis ott csupán vagy diplomás vagy irodai munkát magában foglaló hirdetések hemzsegnek. Ezzel szemben, ha megnézzük a Budapestállás álláshirdetési portál https://budapestallas.hu/allasok/szallitas-fuvarozas oldalát, akkor látni fogjuk, hogy szállítási-fuvarozási munkákban sincs hiány.

Éppen ezért mindenképpen tanácsos a fent említett oldalon létrehozni magunknak egy fiókot, ahol feltöltünk magunkról minden fontos adatot, és egy gombnyomással létre is hozhatunk egy összeszedett és korrekt önéletrajzot. További egy kattintással pedig akár beadhatjuk a pályázatunkat is olyan cégekhez, akiknek az álláshirdetése felcsigázott minket.

Milyen álláslehetőségekre számíthatunk?

A teljesség igénye nélkül felsorolunk párat szemléltetésként, viszont azt is érdemes fejben tartani, hogy a kínálat naponta változik. Ha nem vagyunk nagy internetezők, akkor mindenképpen érdemes feliratkozni a Budapestállás állásértesítőjére. Itt, ha megadjuk milyen pozíciók érdekelnek minket, akkor minden alkalommal kapunk egy e-mailt, valahányszor egy új számunkra érdekes pozíció kerül meghirdetésre.

De nézzük is, kiket keresnek aktuálisan?

  • B kategóriás jogosítvánnyal keres fuvarost egy budaörsi italnagykereskedés.
  • 3-7 napos belföldi és külföldi utakhoz keresnek buszsofőrt.
  • GLS futárt keresnek, aki intézi a csomagok házhozszállítását.
  • Foodora keres futárokat, akik akár bérelt járművön is szállíthatnak.
  • C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező fuvarost keresnek belföldi fuvarokra.

Keresnek még ezenkívül futárokat, bútorszállítókat, áruterítőket, így garantáltan nem maradunk munka nélkül, ha ott van a kezünkben a jogosítvány!

Tisztázzuk előre a feltételeket!

Ha találunk is hamar állást, mindenképpen tanácsos a lehető legpontosabban tisztázni a munkaidőt és az utak hosszát, ugyanis nem mindegy, hogy haza tudunk-e menni minden nap végén a családunkhoz, vagy esetleg belefér az is, hogy egy-egy hétre eltűnünk.

Ha ezeket gondosan mérlegelve jelentkezünk egy-egy pozícióra, akkor garantáltan gyorsan találunk magunknak fuvaros vagy szállítmányozó állást Budapesten és annak vonzáskörzetében!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés