Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Fizikai, betanított munkák Győrben és környékén

A fizikai, segéd- vagy betanított munkáknak az a közös jellemzője, hogy általában nem igényelnek szakképzettséget, mert vagy a fizikai erőnlétre van szükség, vagy a munka jellegéből adódóan megtanítják, hogyan kell végezni. Győrben vagy közvetlen környékén is több cég keres megbízható munkatársakat.

Áruszállító

A győri álláskereső portálon van lehetőség arra, hogy szűrjünk a különböző munkalehetőségekre, ha például a fizikai, segéd- vagy betanított munkák érdekelnek bennünket a következő linkre kattintva már a szűrt találati listát olvashatjuk: https://gyorallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka.

Áruszállítót keresnek egy győri céghez. A vállalkozás fő profilja mezőgazdasági eszközök és szerszámok, barkácsszerszámok, láncos termékek nagykereskedelmi értékesítése. A munka végzése során fizikai állóképességre is szükség lehet. A járművezető a megrendelt termékek kiszállítását végzi el, a komissiózásnál is segédkezik.

A gépkocsivezető felelős a kiszállított áruért, a bevételért, valamint a jármű megfelelő állapotáért. A jelentkezésnél előnyt jelent az anyag- és áruismeret (mezőgazdasági, barkács, kéziszerszámok) és a kistehergépjármű-vezetői tapasztalat.

A munkaidő rugalmas, a napi átlagosan tíz címre történő kiszállítás után a nap hátralévő része szabad. A fizetés megegyezés szerint történik.

Felületkezelő betanított munka

Egy acél bevonatokkal foglalkozó cég fizikai munkára keres előkészítő, felületkezelő munkatársat azonnali kezdéssel. Feladata lesz a porfestés előkészítéséhez a fém anyagok előkészítése.

Alapfokú végzettséggel lehet jelentkezni, előnyt jelent a hasonló területen szerzett tapasztalat, de ha nincs jártasság, megtanítanak a munkára. A foglalkoztatás napi nyolc órában történik.

Reklámeszköz-kihelyező, polcszervizes munka

Reklámterületen működő céghez keresnek azonnali kezdéssel, teljes munkaidőben munkatársat, akinek az lesz a feladata, hogy a megadott üzletekben kihelyezze a reklámeszközöket, előre megbeszélt termékek polcszervizelését ellássa, azaz áruval töltse fel, tartsa karban és ellenőrizze a kihelyezett termékeket. A polcok feltöltése és az ehhez kapcsolódó dokumentálás előre meghatározott túraterv és szempontok alapján történik.

A megfelelő új kolléga rendelkezik gépjárművel, jogosítvánnyal, vezetési tapasztalattal, rugalmas és fizikailag terhelhető. Gyorsan tanul, precízen megbízhatóan végzi a rábízott feladatokat.

A munkavállalónak a cég versenyképes fizetést, év végi bónuszt, céges mobiltelefont és csapatépítő programokon való részvételi lehetőséget kínál.

Akinek megtetszettek ezek a munkalehetőségek további hirdetésekről is olvashat a GyőrÁllás.hu álláskereső oldalon, valamint ugyanitt látható a munkára jelentkezés pontos módja is.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés