Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Magasabb termelékenység minőségi munkaruházatban

A munkaruházat amellett, hogy megfelelő védelmet nyújt viselője számára, kényelmesnek kell lenni, hiszen a dolgozók akár napi több órát töltenek ezekben az öltözékekben. A szabad mozgást biztosító ruhadarabok és kiegészítők létfontosságúak, hiszen a munkavállaló akadályozásával könnyebben előfordulhatnak munkabalesetek.

A minőségi munkavédelmi öltözetet és kiegészítőket gyártó Cerva 30 éve dolgozik azon, hogy minél komfortosabbá tegye a munkavédelmi eszközöket viselők mindennapjait. Lássuk, milyen módon tudják elérni mindezt!

A Cerva márka előnyei

Az eltérő szakmák más és más munkavédelmi ruházat és kiegészítő viselését igénylik. Különböző kabátok, nadrágok, mellények és aláöltözetek szükségesek a téli és nyári hónapokban, a veszélyes anyagokkal dolgozóknak vagy éppen a kültéren végzett munkák esetén.

A Netpolc a Cerva márka számtalan modelljét értékesíti, kínálatában a minőségi munkaruházatot helyezi előtérbe. A különböző munkakörök igényeihez igazodva többféle típusú munkavédelmi öltözék és kiegészítő található meg az áruházban, melyek komplex védelmet kínálnak.

A jogszabályi kötelezettségen túl

Hazánkban a munkavédelmi ruházat és kiegészítő felszerelések biztosítása a munkáltató feladata. A jogszabály pontosan meghatározza, hogy az egyes munkakörökben milyen védőfelszerelések, munkaruházat viselése szükséges. A legtöbb vállalkozás felismerte, hogy nemcsak azért szükséges jó minőségű munkavédelmi öltözékekre és eszközökre költeni, mert ez a cég kötelezettsége, hanem a munkavállalók teljesítménye is javítható ezzel a lépéssel.

A kényelmes, az időjárási körülményekhez igazodó, megbízható minőségű munkaruha behozza az árát, hiszen a dolgozók is motiváltabbak, hatékonyabbak azáltal, hogy megfelelő munkakörnyezetben végezhetik feladatukat.

Megbízható és kényelmes munkaruhák

A Cerva márka által gyártott munkaruházatot a megbízhatóság és a kényelem fémjelzi. A cég előtérbe helyezi a dolgozók egyedi igényeit, amikor a munkaruha alapanyagát, szabásvonalát tervezi. A bőrbarát anyagok használata a legfontosabb szempontok közé tartozik, hiszen a jó nedvszívó képesség és a tartósság így biztosítható. A lábbelik és kiegészítő munkavédelmi eszközök, mint például a sisakok, szem- és arcvédők ergonomikus kialakítása a komfortérzet növelését szolgálják.

A munkavédelmi ruházaton túl a Cerva kiemelkedik az egészségügyi intézmények és az ipar által elvárt légzésvédelmi eszközök területén használt egyéni védőeszközök gyártásában is. A különböző maszkok és álarcok kiszűrik a veszélyes gázokat, gőzöket, így biztosítva a dolgozók egészségvédelmét.

Bár sokan csak úgy gondolnak a munkaruhára, mint a védelem eszközére, a színes pólók és ruhadarabok a céges arculat kialakításában is fontos szerepet kaphatnak. A kényelmes pamut pólók például könnyen feliratozhatóak, logóval láthatóak el, így az egységes megjelenés könnyen kialakítható.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés