Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Néhány szó a belátásgátlókról

Egy kert, udvar, illetve bármilyen szabadtéri terület esetén ezernyi okból felmerülhet az igény arra, hogy különféle térelválasztókat, kerítéseket, árnyékolókat alakítsunk ki. Ezek a szerkezetek ugyanolyan hasznosak lehetnek egy-egy terület határainak kijelöléséhez, mint ahogy arra is, hogy valamilyen elv szerinti kialakítást véghezvigyünk, esetleg idegenek nem kívánatos bepillantását az életünkbe megakadályozzuk.

A minőséget válasszuk!

Egy ilyen térelválasztó vagy kerítés kiépítése egyáltalán nem könnyű feladat. Sok vesződséggel jár, és előfordulhat, hogy a végeredmény nem olyan lesz, mint amire számítottunk, vagy a kerítés nem teljesíti azokat a tulajdonságokat, amelyeket előzetesen elvártunk tőle. Egy ilyen csalódás viszont kizárt, ha a minőség iránt elkötelezett, megbízható helyről vásárolunk megfelelő elemeket.

Az e-kert.hu webáruház kerítés elemeinél egészen biztosak lehetünk benne, hogy olyan árucikkekkel találkozunk, melyek a fenti kritériumoknak tökéletesen megfelelnek, és a képekkel illusztrált, leírásokat tartalmazó ajánlatok egészen biztosan kielégítik a legmagasabb szintű elvárásokat is.

A belátásgátló kerítés jellemzői

Szabadtéren, kertben kialakított medencék esetén jöhet nagyon jól a belátásgátló kerítés, amely mobilrendszerűen épül fel, így rugalmasan, a kívánt igényeknek megfelelően állítható és szükség esetén bővíthető.

A e-kert.hu webáruházában az érdeklődő többféle méret, azaz hosszúság és magasság közül is választhat, az elérhető lehetőségek legördülő ablakban jelennek meg. A kínálatban megtalálható ablakkal vagy anélkül kialakított példányok is, színek tekintetében pedig ezüst, kvarcszürke vagy sötétszürke-metál közül lehet választani. Ezenfelül az elemek lehetnek egységes magasságúak vagy lépcsőzetesen változó kialakításúak.

A kerítés előregyártott fém elemekből készül, össze- és felállítása egyszerűen és gyorsan megoldható. A horganyzott alapra felégetett festés miatt sohasem kell újrafesteni, a gyártó húsz év garanciát vállal a színállóságra.

Szükséges kiegészítők

A betekintésgátló felállításához és rögzítéséhez szükséges oszlopok szintén megvásárolhatók a e-kert.hu webáruházában, mégpedig kétféle kivitelben is. Az igényeknek megfelelően elérhető betonozható vagy dűbelezhető kivitelben, és mindkét megoldás tökéletesen képes rögzíteni a kerítés elemeit az oszlophoz és így a földhöz is.

A kerítéselemek csomagolása tartalmazza a műszaki rajzot, valamint az összeállítási útmutatót a könnyű összeszerelhetőség érdekében. Az oszlopok a már ismertetett kétféle kivitelben, valamint háromféle magasságban, és a kerítéselemeknél megismert háromféle színben érhetőek el.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés