Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Milyen kijelzővédő fóliát vásárolj a telefonodhoz?

A legújabb okostelefonok gyönyörű és főként nagy méretű kijelzőkkel rendelkeznek, éppen ezért rendkívül sérülékenyek. Az extra védelemre szolgáló kijelzővédő fóliák és tokok sokak szemében csak elcsúfítják a telefonokat, azonban nem nehéz belátni, hogy annál sokkal többet nyújtanak: a készülék megnövelt biztonságát.

Már egy nagyobb karcolás a kijelzőn is bántja a szemet, nemhogy, ha a kijelző repedésekkel van tele és használhatatlan, mert nem látszik rajta szinte semmi, illetve a szilánkok felsértik az ujjat. A kijelző cseréje a szervizekben mindennapos dolog, azonban a költségeinek nem fogsz örülni.

Tedd zsebre telefonodat aggódás nélkül!

A legújabb zászlóshajó készülékek kijelzői, készülékházai sokkal strapabíróbbak, mint a korábbiak vagy akár az olcsóbb készülékeké, azonban minden ellen nem védenek. Ne bízd a véletlenre, add meg kedvenc okostelefonodnak a teljeskörű védelmet iPhone üvegfólia használatával!

A zsebekben, táskában összegyűlő homokszemek és más ásványi részecskék komoly karcokat tudnak ejteni a kijelzőn a mindent kibíró Gorilla Glass ellenére is, ha a telefon nem rendelkezik extra védelemmel. Amennyiben a kijelzővédő fólia megkarcolódik, cseréje szinte filléres dolog, ráadásul a kijelzőt nem érintik a sérülései, így egy esetleges készülékértékesítésnél sem csökkenti az árat.

Belépőszint: az edzett üveg kijelzővédő fóliák

A vékony, a telefonon kevésbé látható műanyag kijelzővédő fóliákat felejtsd el, ha jót akarsz, ugyanis ezek nem nyújtanak védelmet se a karcolódás, se az ütések ellen.

Az üvegfóliák ugyan vastagabbak, emiatt láthatóak, de előnyeik miatt mindenképp ajánlottak a készülékek védelmére, amennyiben szereted, hogy mobilod mindig kitűnő állapotnak örvend és az átlagnál jobban vigyázol rá. Az edzettüveg-fóliák keménysége változó, de 9H alatt nem érdemes áldozni rá. A dupla edzett üvegből készült, belépőszintű Pro üvegfóliák karc- és ütésállóak, extra védelmet jelentenek az iPhone-ok számára. Az ujjlenyomatok nehezebben tapadnak meg rajtuk, a fényt tökéletesen áteresztik, és a kijelző érzékenységét sem befolyásolják.

Magas szintű védelem a kijelzőknek

A népszerű 3D üvegfóliák extra védelmet és karcállóságot biztosítanak az okostelefonok kijelzői számára, köszönhetően annak, hogy dupla edzett üvegből készülnek és teljes szélességben lefedik a mobil előlapját.

Divatosak és stílusosak. További előnyük, hogy ugyanolyan üvegérzetet nyújtanak az ujjaknak, mintha a készülék nem is lenne fóliázva.

A prémiumminőségű Privacy üvegfólia Neked való, amennyiben gyakran használod mobilodat a közösségi közlekedés járművein és olyan helyeken, ahol sokan vannak körülötted, de nem szeretnéd, ha mindenki más is látná, éppen mivel foglalkozol. Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően ugyanis csak akkor látod a Privacy fóliával ellátott mobilod kijelzőjét, ha szemből nézed, így a kívácsiskodók a kijelzőt teljesen sötétnek látják.

Válassz kijelzővédő fóliát, úszd meg a bajt kicsi, csak a fóliát érintő sérülésekkel.

Hirdetés