Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Unod már, hogy minden társkeresőn a fővárosiak nyüzsögnek?

A harmadik évezred hajnalán megkerülhetetlen helyszíne lett az ismerkedésnek az online tér, azon belül is a társkereső oldalak és applikációk vonzanak tömegeket. Igen, tömegeket, hiszen bárki bármennyire is ódzkodik ezektől a párkeresési formáktól, előbb vagy utóbb mindenki ott landol valamelyik oldalon.

Nincs azonban ezen semmi szégyellnivaló, egyetlen dologra kell csupán odafigyelni: hogy okosan csináld!

No, de mit is jelent az okosan? Mondhatnánk, hogy kinek mit, de igazán akkor fognak hatékonyan működni ezek az oldalak, ha mindenki betartja az írott és íratlan játékszabályokat!

Keress okosan!

A győri oldallal is rendelkező CUPYDO Társkereső működtetői az őszinteségre helyezik a fő hangsúlyt! Ha és amennyiben őszinte vagy önmagaddal, akkor máris könnyebben tudsz őszinte lenni másokkal is.

Hogy mit is jelent ez?

Nagyjából azt, hogy ha nem csapod be saját magad, ha tudod, hogy milyen embert keresel és az elvárásaid reálisak, akkor másoknak is megkönnyíted a dolgát, hiszen a nyílt lapoknál egyenesebb út aligha létezik.

Nincs most más teendőd, mint átgondolni és esetleg leírni, hogy milyen tulajdonságok fontosak számodra, milyen közös programokra vágysz, és nem utolsósorban, hogy mik azok a helységek, amik szóba jöhetnek a számodra.

Találj okosan!

Igen, bizony ezzel is számolnod kell. A nagy társkereső appok általában tele vannak a fővárosi társkeresőkkel vagy olykor olyanokkal is, akik tévesen vagy éppen félrevezetően adják meg a lakhelyüket, holott bizonyított tény, hogy minél több idő telik el az online kapcsolatteremtés és a személyes találkozás között, annál nagyobb valószínűséggel megy a levesbe a bimbózó kapcsolat.

Hogy a távolság ne álljon közétek, regisztrálj a CUPYDO Társkeresőre, ahol kifejezetten vidéki városokra, így például Győrre is rá tudsz keresni, és máris nem azzal kell kezdenetek az ismerkedést, hogy kilogisztikázzátok ki, hol és kinél alszik, hogy egyáltalán egyszer lássátok egymást élőben!

Így aztán ha szeretnél megspórolni magadnak felesleges köröket, akkor olyan közelségben keresel partnert, ahol sem neked, sem a leendő párodnak nem kell teljesen feladni az életét ahhoz, hogy egyáltalán rendszeresen tudjatok találkozni.

Természetesen vannak olyan kivételek, amelyek erősítik a szabályt, és akad szép számmal olyan sikertörténet is a CUPYDO Társkereső történetében, amikor az ország legtávolabbi csücskeiből találtak egymásra emberek, de azért fontos megjegyezni, hogy ez a ritkábbik eset.

Győriek előnyben!

Ne restelld szűkíteni a kört, Győr és környéke egészen sok embert jelent, ha őszintén keresed a párod, egészen biztosan meg fogod találni a környék társkeresői között.

Miért akarnád a fél országot átutazni, a fél életedet felforgatni, amikor könnyedén találhatsz magadnak helyben is társat?

Mielőtt a romantikus éned értelmetlen kalandokba hajszolna, csald a fényre a praktikus éned, és kegyetlenül őszintén mérlegeld, hogy minek van realitása és minek nincs.

Ha így teszel, garantáltan nem fog csalódás érni, és eredményes lesz a társkereső projekted!

Hirdetés