Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Mire jó a végrendelet?

A legtöbb ember – hiába az élet elkerülhetetlen következménye és végeredménye – nem szeret szembenézni a halállal, de még azzal a ténnyel sem szívesen foglalkozik, hogy halandóként előbb vagy utóbb a saját elmúlása is elkerülhetetlenül bekövetkezik.

Néha nehéz eljutni az ügyvédi irodába

Mivel akármennyire is igaz, nem szeretünk mégse a saját halálunkkal, illetve az ahhoz köthető dolgokkal, feladatokkal foglalkozni általában, ezért nagyon sokan halogatják az utolsó pillanatra, esetleg hagyják el teljesen a végrendelet megalkotását.

Nem is feltétlenül kell meghalni ahhoz, hogy ne tudjunk végrendelkezni, elég például olyan betegségben szenvednünk, amely a tudatunk épségét kérdőjelezi meg vagy olyan szinten mozgáskorlátozottá válni, hogy önerőnkből ne jussunk el többé az ügyvédi irodába, de az is előfordulhat, hogy ugyan nem lehetetlen, csak olyannyira nehézkes lenne eljutni egy jogászhoz, hogy végül addig halogatjuk a dolgot, amíg már végképp túl késő nem lesz.

Akár ilyen, akár más okból nem tudunk személyesen megjelenni az ügyvédnél, ma már választhatjuk azt a lehetőséget is, hogy online hozzuk létre végrendeletünket!

Az online jogi ügyintézés hatékony megoldás

Egy olyan fontos dokumentum, mint egy végrendelet, nem készülhet el hányavetett módon, fontos információkat nélkülözve, ahogy annak se lenne igazán értelme, ha gondot fordítanánk a megvalósítására, akikre viszont vonatkozik, azok semmibe vehetnék.

Az eKRS elektronikus végrendelethez a szakmai, jogi hátteret a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja, ezért az itt készült dokumentumok maximálisan megfelelnek minden aktuális követelménynek, s bíróság előtt is teljes mértékben megállják a helyüket.

Mivel ez egy online ügyintézési felület, ezért nem lehet probléma, hogy nem tudunk személyesen elzarándokolni az ügyvédi irodába, hiszen a lényeg éppen az, hogy a lehető legnagyobb rugalmasság mellett szülessen olyan dokumentum, amelyben valóban rendelkezhetünk a vagyonunkról. Ezt biztosítja az eKRS.

Milyen előnyökkel jár még, ha ezt a platformot használjuk?

Mivel egy automatizált ügyintézési folyamatról van szó, ezért megnyugodhatunk afelől, hogy alacsony, valamint fix áron vehetjük igénybe a szolgáltatást, így nem fognak az ügylet végén kellemetlen meglepetések érni.

Az is előfordulhat, kiváltképpen egy végrendelet esetében, hogy egyes pontokat át szeretnénk gondolni, időre van szükségünk ahhoz, hogy ráleljünk a lehető legjobb megoldásokra. Az eKRS ebben teljes szabadságot biztosít nekünk, azaz mindig pontosan ott folytathatjuk a dokumentum létrehozását, ahol korábban abbahagytuk, így jut elég idő az alaposságra.

Végül, ha ezt a rendszert használjuk, nem kell amiatt sem aggodalmaskodni, hogy esetleg elveszítjük ezt a fontos dokumentumot. Az adott regisztráción keresztül ugyanis később is elérhető, letölthető, valamint nyomtatható marad. Használd ki a lehetőséget, és végrendelkezz okosan!

Hirdetés