Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Milyen legyen a karikagyűrű?

Természetesen szép, egységes, fejezze ki az egymás iránt érzett szerelmeteket és nem mellékesen, lehetőség szerint az ára se legyen a valóságtól elrugaszkodott. Persze ezenkívül még számos más szempontot is figyelembe kell venni, ha karikagyűrű választására adtátok a fejeteket.

A legnépszerűbbek: arany és ezüst

Általában a nagy napra való készülésben igencsak utolsó helyre csúszik a karikagyűrű kiválasztása. Pedig ez az az ékszer, ami miatt az egész rendezvény létrejön, hiszen ezzel fejezitek ki az egymás iránt való szerelmeteket és az összetartozást.

A legnépszerűbb karikagyűrű-alapanyagok az arany és annak különböző változatai, de nagy népszerűségnek örvend az ezüst is. Ez utóbbi bár jóval megfizethetőbb, mégis meglehetősen puha fém, így nem igazán alkalmas a mindennapos használatra, mint amilyet a karikagyűrű megkíván. Mivel könnyen deformálódik és karcolódik, ezért ha az ezüst színének megfelelő árnyalatra vágysz, akkor lehetőség szerint válaszd a fehéraranyat. Ez is ugyanúgy arany, mint a sárga párja, csak többségében nikkellel ötvözik, vagy az allergiások esetében palládiummal. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rosegold, azaz a rózsaarany karikagyűrűk, melynek színét a vörösréz ötvözésével érik el.

A sárgaarany örök divat maradt, akárcsak az egyszerű és fényes karikagyűrűk, de ma már a párok jelentős része modern ékszert szeretne és akár a különböző stílusok kombinációját választja. A legtöbben még mindig a 14 és a 18 karátos karikák közül válogatnak, ezek a legkelendőbbek. Igazán mutatós karikagyűrűkért nézzetek körül a karikagyuru.hu webáruházban, és találjátok meg a számotokra tökéletes karikagyűrűt!

A nemesacél teret hódít

Bár az arany tartós és örök életre szól, egyre többen vágynak valami különleges és meglehetősen egyedi karikagyűrűre. Ennek egyik módja a rendhagyó alapanyag kiválasztása, mint amilyen például a nemesacél vagy a platina. Ez utóbbi meglehetősen drága és inkább a luxus karikagyűrűk jellemzője, de gyönyörű színének hála, egyre többen fedezik fel.

A nemesacél karikagyűrűket nem véletlenül szeretik, hiszen akár évtizedek múltán is ugyanolyan fénnyel ragyognak, mint amikor egymás ujjára húztátok. Nem kell attól félned, hogy veszítenek a fényükből, vagy épp megkarcolódnak, hiszen annyira erős alapanyagból készülnek, hogy ezek lehetetlen vállalkozásnak tűnnek. A megfelelő eljárás segítségével rozsdamentessé és savállóvá is válnak, ami jó hír a hétköznapokra nézve.

Ahogy már említettük, az aranyat palládiummal ötvözik az allergiások számára, a nemesacél még ennél is jobb, hiszen tökéletesen allergénmentes.

Ár tekintetében is jóval az arany karikagyűrűk alatt helyezkedik el, ami szintén egy vonzó tulajdonság, mivel senki nem a saját pénztárcájának ellensége. Ahogy látható, keresve sem találhattok jobb karikagyűrűt, mint a nemesacél változat, de persze ezenkívül még számos alapanyag létezik, ami tartós, gazdaságos és persze különleges.

Hirdetés