Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Cégre szabott megoldások

Év eleji interjú sorozatunkban a graphIT Kft. részéről Sallay Péter ügyvezető igazgató számol be idei terveikről.

Az elmúlt pár évben többnyire a koronavírus hatására megváltoztak a piaci igények. Így az ügyfelek nem az általános megoldásokat, hanem a cégre szabott megoldásokat részesítik előnyben, mert ezzel tudják elérni a legnagyobb hatékonyságnövelést és ezzel tudnak versenyképesek maradni a még inkább kiélezett piaci környezetben.
Olyan szolgáltatásokkal egészítettük ki a szoftvereink bevezetését, melynek segítségével hatékonyan tudjuk beintegrálni vállalati, informatikai, termelési környezetbe megoldásainkat, valamint testre szabni az ügyfél igényeinek megfelelően. Hasonlóan a képzéseinknél is, nem csak általános képzéseket, hanem az ügyféligényekre, egyedi igényekre szabott tanfolyamokat tartunk.

Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója

Újdonságként kiemelendő a portfóliónkból az Xcelerator Share, a következő generációs, felhőalapú együttműködési megoldás, amely tervezés-központú eszközöket, például 3D és 2D CAD nézegetőt és szerkesztőt, kiterjesztett valóságot (AR), virtuális prototípus készítést, biztonságos projektalapú megosztást és még sok mást kínál.

– Milyen gyártói területekre fókuszálnak idén?

Cégünk alapvetően a gyártói területre fókuszál, ahol Siemens Smart Expert partnerként PLM megoldásokat, elsősorban NX, Solid Edge, Teamcenter és Tecnomatix szoftvermegoldásokat vezetünk be a hazai ipari cégeknek.

– Hogyan látják a piaci környezetet, milyen évet várnak?

A magyar piacot és a mi ügyfélkörünket is elég jól meghatározza az, hogy az autóiparnak és beszállítóinak milyen igényei vannak, milyen gyorsan fejlesztenek, mennyit akarnak bővíteni. Bár ez a piac még nem tért vissza arra szintre, mint ami a járvány előtt volt, ennek ellenére 2020-hoz képest 2021-ben már növekedést éreztünk a piacon és hasonló növekedést várjuk idén is.

Hirdetés

További cikkek a témában