Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Speciális LED profilok, speciális helyekre

Lehet, hogy már mindent tudsz a LED technológiáról, de az is lehet, hogy még csak most ismerkedsz vele. Bárhogy is van, egy biztos: jó döntést hoztál, amikor a LED világítás mellett tetted le a voksod.

Lépést tartani a fejlődéssel

Aki lemarad, kimarad… – tartja a mondás, nem véletlenül utalva arra, hogy az életünk folyamatos változásban van. A fejlődés törvényszerű, napi szinten bukkannak fel olyan innovatív megoldások, amelyekkel könnyebbé válhat az életünk.

Ilyen innovatív technológia a LED-es fényforrások és világítóeszközök kifejlesztése is. Energiatakarékosságukkal, alacsony szén-dioxid-kibocsátásukkal, hosszú élettartamukkal hozzájárulnak a fenntartósághoz. Ez a szemléletmód egyre nagyobb figyelmet kap napjainkban. Szerencsére, hiszen a jelenben alapozhatod meg te is a gyermekeid, unokáid jövőjét azzal, hogy gazdaságosan bánsz az erőforrásokkal.

LED szalagokkal a környezet védelméért

Miért éri meg LED-re váltani? Mert minden mindennel összefügg. A hagyományos izzók 80%-kal több energiát fogyasztanak. A több energia megtermeléséhez több erdő pusztulhat el, nő a szállítás során kibocsátott káros anyag mennyisége, ami tovább szennyezi a levegőt, a vizeket, a talajt.

A LED szalagok azon költségkímélő eszközök közé tartoznak, amelyeket nyugodt szívvel alkalmazhatsz az otthonod bármelyik helyiségében. Csak arra kell figyelned, hogy azokon a helyeken, ahol esélye van annak, hogy nedvesség érheti, megfelelő IP védelemmel ellátott szalagokat válassz. Ilyen a fürdőszoba vagy a konyhapult.

A szalagok felhelyezése a kevésbé gyakorlottak számára sem okozhat gondot, hacsak nem egy egész LED szalag rendszert akarsz építeni. Ha nem vagy ennyire maximalista, akkor a tökéletes végeredmény eléréséhez csak néhány alapvető szabályt kell betartanod.

Mik ezek a szabályok?

Fontos, hogy megbízható minőségű LED szalagokat vásárolj. Ne az olcsósága legyen a szempont, hanem a minősége. Amikor fel akarod ragasztani, akkor ügyelj az alapfelület tisztaságára. Azaz mindig gondoskodj a portalanításáról vagy adott esetben a zsírtalanításáról. Ellenkező esetben a szalag nem fog tökéletesen tapadni és könnyen hullámosodhat, akár le is eshet.

Természetesen mindez elkerülhető egy még profibb megoldás bevetésével. Ez pedig nem más, mint a LED szalag profil, ami akár speciális változatban is megtalálható a LEDlámpaház.hu kínálatában is.

Speciális profilok a konyhádba is

Ezek a speciális LED profilok olyan helyeken is bevethetőek, ahol különösen fontos a LED szalag védelme. Mint amilyen a konyhapult, ahol aztán bármi érheti a fényforrásokat. A profilokat az elképzeléseid szerint felfüggesztheted, elsüllyesztheted, minden speciális igényt kielégítenek.

Még üvegtáblákhoz használatos változatban is kaphatóak, ahogy a lépcsővilágítás megoldásában is segédkezhetnek. A profiloknak köszönhetően a LED szalagok élettartama jelentős mértékben megnő. Miért? Mert nem tud felmelegedni, jobb lesz a hőelvezetése, nem lepi be a por és más szennyeződések, védi a mechanikai hatásoktól.

Hirdetés