Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Belföldi raklapos szállítás egyszerűen

A raklapokkal való küldemény szállítása kihívásokkal teli lehet a megrendelés körüli adminisztráció miatt.

Szerencsére nincs lehetetlen, akár online is elintézhető a belföldi raklapos küldemények szállítása a Palletways Magyarország logisztikai hálózatával.

Palletways Magyarország

A Palletways Magyarország egy különleges, 13 független belföldi szolgáltatóból összeállt logisztikai hálózat. A vállalat központja a fővárostól nem messze, Biatorbágyon helyezkedik el. Emellett több regionális alközpont is segíti a gyorsabb és könnyebb szállítást.

A cég rendkívüli gyorsaságáról híres. Igény szerint, valamint az adott település elhelyezkedése szerint egy vagy két munkanap alatt is véghez viszik a raklapos küldemények szállítását.

A Palletways egyelőre még csak belföldi csomagszállítást vállal, azonban hamarosan nyitnak a külföldi szolgáltatások felé is. Emellett nagy könnyebbség, hogy nem csak cégek, hanem magánszemélyek is igénybe vehetik a raklapos szállítási szolgáltatást.

A futárcég szolgáltatásainak megrendeléséhez nem szükséges bonyolult adminisztráció vagy szerződéskötés. Magánszemélyként egy könnyen kezelhető online felület segítségével megrendelheted a raklapos szállítást, valamint a kiegészítő szolgáltatásokat.

Raklapos csomagfeladáshoz válaszd a Csomagnet.hu-t, ahol regisztráció nélkül gyorsan és könnyen rendelheted meg küldeményed szállítását.

A Palletways Magyarország szolgáltatásai

A cégnek jelenleg két küldemény szállító szolgáltatása vehető igénybe a Csomagnet.hu honlapján.

A Palletways Economy megrendelése esetén másnap érkezik a futárcég, hogy elszállíthassa a küldeményt, amelyet két munkanapon belül kézbesít.

A Palletways Premium szolgáltatás pedig azok számára kedvez, akiknek sürgős, hogy a raklap minél hamarabb a címzetthez érjen. Ilyen esetben a Palletways egy munkanapon belül kiszállítja a küldeményt.

Milyen árakra lehet számítani?

Mint minden csomagküldő szolgálatnál, futárcégnél, a Palletways Magyarországnál is befolyásolja az árat a szolgáltatás típusa és a küldemény paraméterei.

Elsősorban tehát fontos, hogy alaposan megmérjük a raklapra helyezendő szállítmány magasságát, mélységét és hosszát is. Emellett fontos, hogy a megfelelő csomagolást is biztosítsuk, szükség esetén élvédelemmel, valamint töltőanyaggal törékeny áruk szállítása esetén.

Nézzünk példaképp egy Székesfehérvárról Debrecenbe tartó, 120 cm x 120 cm x 120 cm méretű és 50 kg súlyú szállítmányt. Economy szolgáltatás igénybevétele esetén ennek szállítása 2 munkanapon belül 41.180 Ft-ba kerülne. Premium szolgáltatásnál egy munkanapon belüli szállítással 49.980 Ft-ot kell fizetnünk.

Ezek az árak tartalmazzák a háztól házig való szállítást. Emellett nyomkövető funkciót is biztosítanak, hogy láthasd, mikor, hol jár a küldemény, és mi a várható kézbesítési idő.

Próbáld ki a Csomagnet.hu kalkulátorát, és rendeld meg raklapos belföldi küldeményed szállítását könnyen!

Hirdetés