Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Milyen a jó biztonságtechnikai eszköz?

A Hikvision Ax Pro biztonságtechnikai eszközei széles körben elfogadott standardok mentén nyújtanak védelmet. No nem annyira egyszerű az otthoni biztonság és a személyes biztonságunk. Ha csupán egy pánikgomb elegendő lenne, akkor minden minden otthon rövid idő alatt betörésbiztossá válhatna.

A hordozható és akár karóra helyett hordható Hikvision kiegészítő valódi megnyugvást kölcsönöz viselőjének. Az Ax PRO termékek, a Hikvision gyártó kiváló minőségű lakásbiztonsági okoseszközei a DEFLOC-nál megtalálhatók, számos más hasznos kiegészítővel együtt.

Ha szeretné okosotthonát egy számos lehetőséget és megbízhatóságot magában foglaló otthoni biztonsági rendszerrel felszerelni, akkor forduljon a DEFLOC szakértőihez, és tudjon meg többet a Hikvisionről.

Mire jó az Ax PRO okos biztonsági rendszer?

Számos lehetőség áll Ön előtt, ha rendelkezik egy Hikvision Ax Pro rendszerrel. Az üvegtöréstől kezdve a csőtörésen át a mozgásérzékelésig mindent jelezni tudnak ezek az eszközök.

Az Ax Pro csodás megoldás lehet már kialakított okosotthon rendszerek esetében, hiszen független a központi vezérlőtől. Az áramforrást illetően sem lehet kérdés a megbízhatóság. Az eszközök alacsony fogyasztása és autonómiája figyelemre méltó.

Gondoljon csak bele, mi történne, ha Ön egy másik országban tartózkodik, vagy közel van, de nem tud azonnal hazamenni. A Hikvision Ax Pro eszközöket több személyhez is hozzárendelheti. Igény szerint konfigurálható rendszereket hozhat létre, amelyek egész családja biztonságát szolgálják.

A beléptető rendszerek fő része a bejáratnál található beléptető számlap. Az egyik legfontosabb előny, hogy időszakhoz, személyhez és akár egyéb körülményekhez is kötheti számos belépő kód érvényességét. Ez azt jelent, hogy személyre szabott belépőkulcsokat oszthat ki szeretteinek, vagy akinek még szüksége lehet rájuk.

Hogyan jelez veszély esetén az Ax Pro?

Abban az esetben, ha a rendszere megfelelően lett felkészítve, akkor veszély esetén jelez a felhasználójának. Üzeenetben, e-mailben, stb. küldi a rendszer az értesítéseket, ha bármilyen meghatározott eseményt észlel a lakásban pontosan elhelyezett érzékelő jóvoltából.

Kintről történő behatolás esetén beindul a vezeték nélküli kültéri okossziréna, amelynek hangnyomása 110 dB. Ez az eszköz megnehezíti a betörők dolgát, hiszen az a hangerő már fizikai fájdalmat, szédülést okozhat egyes személyeknél. Maga a berendezés kicsi, de annál hatékonyabb. Akkumulátorok segítségével hosszú időn át képes ellátni a feladatát.

További fontos kényelmi szempont

Az Ax Pro eszközök nem igényelnek huzalokat vagy vezetékeket az optimális működéshez. Az akár 1-2 km hatótávolságú, nagy erősségű Lo-fi rádiójel révén hihetetlen kényelmi szempontokat teljesít. Ha Ön is arra vágyik, hogy az otthona biztonságosabb legyen, akkor szerezze be az Ax Pro okos lakásbiztonsági eszközeit.

Hirdetés