Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Zárt terek légtisztítása UV-C fénnyel

A hideg évszakok bizony magukkal hozzák a különféle betegségeket is, s ilyenkor az is gyakori, hogy az egész családon végigsöpör egy-egy vírus. A legrosszabb talán az, hogy a járvány miatt most mindenki feszültebb, mint korábban volt.

Igyekszünk elkerülni a tömeget, maszkot viselünk, fertőtlenítünk és szellőztetünk. Ezekkel a módszerekkel szeretnénk csökkenti az átfertőződés kockázatát. De mi a helyzet akkor, ha vannak még más módszerek is? A következő pár sorban az UV-C lámpák működési elvét és előnyeit fogom bemutatni Önnek. Tartson velem bátran!

Hogyan segít nekünk az UV-C fény?

Az UV-C lámpák, 253,7 nm-es tartományban sugároznak, amely sugárzás könnyen elpusztítja a gombát, a penészt és a vírusokat is. Ráadásul, az olyan légtérben szálló mikrobák sem menekülhetnek meg, amelyeket csak magas intenzitású sugárzás képes kiiktatni.

Ezek a speciális lámpák a felület- és légtisztítás területén is megállják a helyüket, és a segítségükkel nagymértékben csökkenthető az átfertőződés veszélye. Többféle készülék létezik, amelyek közül mindenki a maga igényei szerint válogathat.

Felületek hatékony fertőtlenítése – sterilizálás

Az egészségügyi intézményekben, a várótermekben, a műtőkben és a vizsgálókban például sosem lehetünk elég alaposak, éppen ezért is van szükség ezekre a termékekre. De előfordulhat, hogy az otthonunkban is legyengült immunrendszerű személy tartózkodik, akinek szintén nem mindegy, hogy milyen baktériumokkal találkozik. A Hollandimpex felületfertőtlenítő készülékei között érdemes kutakodnia!

Számos UV-C lámpával ellátott termék kapható, amely alkalmas lehet a felületek fertőtlenítésére, azonban ha valódi eredményt szeretnénk elérni, akkor olyan készülékre lesz szükségünk, melyen több szabadon sugárzó lámpatest is működik. Ezek három lámpával rendelkeznek, így több irányba is sugároznak. A gurulós állványnak köszönhetően pedig könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba. Vigyázni kell azonban, mert ezeket a lámpákat tilos akkor működtetni, amikor emberek tartózkodnak a helyiségben!

Légtisztítás a mindennapok alatt

Szerencsére a légtisztítással sem kell bajlódnunk, akár az otthonunkról, a munkahelyünkről vagy más közösségi intézményről legyen szó. A légtisztító készülékek csak a levegőben lévő kórokozókra jelentenek veszélyt, az emberre nem. Ezekbe is germicidlámpák kerültek beépítésre, viszont ezek zárt jellegüknek köszönhetően nem veszélyeztetik a környezetük épségét.

Amennyiben a monumentálisabb épületek légtisztítása a cél, akkor nagyobb teljesítményű légkezelő berendezéseket is érdemes beszerezni!

Bármelyik eset is érinti Önt, az UV4AIR termékcsalád a lehető leghatékonyabb ezen a területen! Amennyiben kíváncsi arra, hogy mire képesek az egyes termékek, akkor tudjon meg még többet róluk a Hollandimpex weboldalán!

Ha ehhez hasonló készülékeket használ, sokkal kisebb az esélye, hogy a baktériumok elszaporodnak majd.

Hirdetés