Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Meghívó tribológiai előadásra

A Budapesti Belga Nagykövetség Flamand Kereskedelmi Irodája szervezésében 2021. szeptember 20. és 22. között egy multiszektorális, flamand üzletemberdelegáció látogat Budapestre új üzleti kapcsolatok kialakítása céljából. A delegáció egyik tagja, a Falex Tribology, tribológiai vizsgálatokkal, tanácsadással, képzéssel foglalkozik, számos európai együttműködési projektben részt vesz és tesztberendezéseket is biztosít.

Tevékenységéről részletes információt talál a cég honlapjain:

eu.falex.com/ www.factlabs.org

A cég képviselője 2021. szeptember 20. 15:00-kor tart egy prezentációt módszereikről és szolgáltatásaikról a Flamand Kereskedelmi Képviselet irodájában (1092 Budapest, Ráday utca 58. 4. emelet, 1. ajtó), amire ezúton szeretnénk meghívni az Érdeklődőket.

A személyes találkozó és prezentáció lehetőséget biztosíthat Önnek és flamand partnerünknek a megismerkedésre és egy esetleges partnerségi kapcsolat kialakítására. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de a rendelkezésre álló helyek korlátozottak. Kérem, hogy amennyiben érdekelné Önt, illetve kollégáit a szeptemberi rendezvényünkön való részvétel, mielőbb jelezzen vissza számunkra.

Részvételi szándékukat a jelentkezők a dora.hegedus@fitagency.com e-mail címre tudják jelezni.

Hirdetés

További cikkek a témában