Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Ismerd meg a vásárlóidat! Mit szeretnek a milleniálok?

Kik azok a milleniálok és miért rájuk fókuszálj? Milleniáloknak az 1980-as és 2000 között születetteket nevezik, az elnevezés is az ezredfordulóra utal. Y generációként is hivatkoznak rájuk.

Azt azonban nem árt tudnod, hogy némi átfedések is vannak a generációk és a hozzájuk kapcsolódó definíciók között, de ez a most tárgyalt szempontból nem mérvadó.

Ami nagyon fontos az az, hogy a milleniálok imádják az Amazont, mégpedig annyira, hogy a szexről vagy alkoholról is előbb mondanának le ugyanannyi időre, mint az Amazonon való vásárlásról – állítja egy tanulmány. Hogy túlzás ez az eredmény vagy sem, nem tisztünk megállapítani, az azonban biztos, hogyha Amazon wholesale üzletet szeretnél nyitni, akkor ez a generáció képezi majd a fő vásárlókörödet.

Ha pedig lehetőséged van megismerni azokat a fogyasztókat, akiknek értékesíteni szeretnél, akkor az tagadhatatlan előnyöket fog jelenteni számodra, hívja fel a figyelmünket Szőke Balázs egyik blogbejegyzésében. Az Amazon wholesale szakértőjének tanácsait pedig érdemes megfogadnod, ha te is Amazon üzlet indításában gondolkodsz.

A fiatalabb milleniálok preferenciái

A fiatalabb milleniálok fókuszában a szépség, a divat és az egészséges életmód áll, de elkötelezettek a környezet védelméért, ezért örömmel üdvözlik a fenntarthatóság jegyében gyártott termékeket. Összességében kevesebb költekezés jellemzi őket, azonban fontos számukra, hogy jó és minőségi termékeket vásárolhassanak.

A fiatalabb milleniálok azok, akik kifejezetten értékelik, ha egyéni megoldásokkal fogadják őket. A divatban az új trendeket követik, az egészség jegyében kiemelt termékcsoportjukat képezik a sportruhák és sporteszközök, valamint az egészséges ételek és italok, illetve a kifejezetten energetizáló, az izomépítésre kedvező hatással bíró és a mentális egészség jegyében a stressz negatív hatásait is csökkenteni hivatott termékek.

Az idősebb milleniálok ezzel szemben…

A generáció idősebb tagjai közül sokan rendelkeznek már biztos egzisztenciával és családdal, gyermekekkel, ami nyilvánvalóan hatással van arra is, hogy elsősorban milyen termékkategóriákat részesítenek előnyben. A család miatt a gyerekjátékok és babatermékek, a biztos egzisztenciának köszönhetően a Home & Garden típusú cikkek keresettsége a legnagyobb körükben.

Jó, ha tudod, hogy nagyon szeretnek részt venni a hűségprogramokban és szívesen letöltik mobiljukra az ezekhez illeszkedő alkalmazásokat is.

Hogyan hasznosítsd ezeket az információkat, ha az Amazonon értékesítesz?

Amazon wholesale eladóként a fókuszt az idősebbekre érdemes helyezned. Ők azok, akik szívesen költenek kényelmi, kényeztető termékekre és anyagi szempontból is jobban megengedhetik maguknak a fényűzést. Modern szülőként pedig igyekeznek mindent megadni gyermekeiknek.

Az ideális az, ha nem feledkezel meg a fiatalabb milleniálokról sem, a legjobb, ha számukra is tudsz olyan terméket kínálni, amelyet szívesen tesznek virtuális kosarukba.

Hirdetés