Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A legerősebb kézszárítók acélból készülnek

A korábban is népszerűnek tartott kézszárítók szerepe az elmúlt másfél év pandémiás időszakának hatására még jobban megnőtt. Megtanultuk, hogy kell helyesen kezet mosni, tüsszögni, elkezdtünk kézfertőtlenítőket használni, és előtérbe kerültek az automata kézmosók, szappanadagolók és kézszárítók.

A forgalmasabb helyszínek termékei

Ahol hétköznap is sok ember megfordul, pl. oktatási intézményekben, bevásárlóközpontokban, mozikban, színházakban, különböző vendéglátóipari egységekben, ott több szempontot is fokozottabban kell mérlegelni.

A gyakori használat miatt érdemesebb tartósabb, ritkább karbantartást igénylő adagolókat, eszközöket beszerezni. Jó lenne elkerülni a papírpocsékolást, hiszen pl. egy mozi mellékhelyiségében nem lehet nyomon követni, hogy mennyi papír törlőkendőt használnak el az emberek. Erre jó megoldás az automata kézszárító.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. rozsdamentes acél kézszárítói a legbiztosabb megoldást jelentik, mivel erős fém anyaguknak köszönhetően strapabíróak, vandálbiztosnak mondhatók, és hosszú távon tudják kiszolgálni a végfelhasználóikat.

A rozsdamentes acél kézszárítók jellemzői

A rozsdamentes acél kézszárítók amellett, hogy rendkívül masszívak, nagyon elegánsak a fémfelületüknek köszönhetően. Kaphatók fényes és matt változatokban. Ugyanakkor a tisztításuk pont ezért több figyelmet is igényel. Erősebb, savas mosószerrel nem szabad hozzányúlni, csak univerzális, semleges kémhatású tisztítószerrel és nedves törlőkendővel, hogy elkerüljük a burkolat károsodását.

A kézszárítók kis helyen is elférnek helytakarékos méretezésük miatt, és hatalmas szárítóteljesítményüknek köszönhetően 10-12 mp alatt szárazzá varázsolják a kezet. A teljesítményt a magas minőségű motor biztosítja, mely lehet szénkefés vagy szénkefe nélküli. Ez utóbbiak drágábbak, viszont akár 10 évig is gondtalanul üzemelnek.

A szénkefés változatok is problémamentesek, de az ő esetükben szükség van 3-5 évenkénti karbantartásra és egyes érintkező alkatrészek cseréjére, az esetleges kopások miatt.

A kézszárítók hasznos jellemzője a hideg-meleg kapcsoló, mely a hatékony energiafelhasználást segíti azáltal, hogy a nyári melegben vagy fűtött helyiségben általa a levegő hőmérséklete szabályozható.

Saját szervizhálózat

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kézszárítói esetében a cég saját szervizellátásról is gondoskodott, amely több éve szolgálja ki a viszonteladói és végfelhasználói hálózatukat. Így ha problémád lenne a készülékkel, nem kell szervizt keresned, csak hívnod a cég korábbról ismert munkatársait!

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. higiéniai termékek nagykereskedelmével foglalkozik országos szinten. Választékuk rendkívül széles körű, a világ minden tájáról forgalmaznak termékeket. A környezettudatos szemléletnek köszönhetően mind több gyártó veszi figyelembe, hogy papírmentes vagy újrahasznosított alapanyagokból készítse termékeit, ellenőrzött erdőgazdálkodást folytató cégekkel legyen kapcsolatban.

Hirdetés