Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Szívet melengető babaváró ajándék a várandós napló

Amikor a szeretteink körében gyermekáldás érkezik, szeretnénk örömünket ajándék formájában is kifejezni. Nagyon divatosak manapság a babaváró bulik, sokszor a gyermek neme is itt derül ki a szülők számára is. Ez amellett, hogy nagyon emlékezetes és mókás, nem könnyíti meg az ajándékozást. Azonban vannak olyan meglepetések, amelyeknek a kisfiús és kislányos anyukák is egyaránt örülhetnek.

A várandósság szakaszainak dokumentálására, illetve a baba első évének lejegyzésére szolgáló babanapló megható ajándék az édesanya részére. Ha te magad vársz kisbababát, lepd meg önmagad egy szép várandós naplóval, így minden emléketeket maradandóvá teheted.

A babavárás mérföldkövei

Minden terhesség más és más, épp ezért a többgyermekes anyukák számára is izgalmas lehet a várandós napló vezetése. Ezekben az általában csodásan illusztrált könyvekben akár már a tervezés pillanatainak is emléket állíthatsz. Dokumentálhatod a napot, amikor az örömhír biztossá vált. Napról napra leírhatod, hogy érzed magad testileg és lelkileg egyaránt. Betűzheted a naplóba az ultrahangos felvételeket és egy-egy pocakos fotót is magadról.

Ha a barátnőd, a nővéred vagy épp a sógornőd vár gyermeket, lepd őt meg egy várandós naplóval. Amikor évekkel később együtt lapozgatják a szülők a gyermekükkel ezt a könyvet, hálásan gondolnak majd rád is.

Az első emlékezetes pillanatok

Nem csak a terhesség szakaszainak legyejzése jelent örömet az édesanyának és az édesapának. Kevés izgalmasabb dolog van a világon, mint a saját gyermekünk fejlődésének szemlélése. Az első évben csecsemőből kisgyermekké cseperedik a pici, és nagyon látványos a változás.

A Happy Baby Boxnál elérhető babanaplókban ennek a csodálatos időszaknak a meghatározó pillanatait rögzítheted: az első fogacska kibújását, az első átaludt éjszakát, az első lépéseket. A babanapló nem csak a fontos momentumok megőrzésére szolgál. Segít még inkább jelen lenni ezekben a megismételhetetlen pillanatokban.

Hasznos ajándék a babagondozási könyv

Nem csupán minden terhesség, de minden gyermek is más. Nem csak az első babás szülőknek tesznek jó szolgálatot a hasznos tippek. A babagondozási könyvekben nagyon sok információt találunk a pici ellátásáról. Ezek a kiadványok nagy segítséget nyújthatnak a szülőknek az etetés, az altatás, a korai nevelés kérdéseiben.

Manapság igen széles a gyereknevelési elvek és így a könyvek palettája is. Ennek előnye, hogy mindenki talál a saját és gyermeke számára megfelelő kötetet. Legyen szó lazább vagy épp határozottabb szemléletmódról, számos könyv áll a rendelkezésünkre.

Ajándékkártya a biztos sikerért

Előfordulhat, hogy mégis tanácstalanok maradunk az ajándékozást illetően. Ekkor is van megoldás, méghozzá az ajándékkártya. A bababoltok sajt kibocsátású utalványait a kismama bármire felhasználhatja. Így egészen biztosan olyan babakelléket vásárol majd, amelyre szüksége van.

Hirdetés