Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hogyan készül a vászonkép?

Egyre népszerűbbek a vászonképek. Ennek több oka is van, ezeknek a képeknek nagyon szép, élénk színei vannak, vonzzák a tekintetet. Nagyon sokáig a lakás díszei lehetnek, és elkészíttetni sem bonyolult.

Most bemutatjuk nektek, hogy általában mi a vászonképrendelés és -gyártás folyamata. Ebben pedig a vaszonkep.hu lesz segítségünkre.

Miért jó egy vászonkép?

Ha van egy üres falfelületünk, azt legkönnyebben vászonképpel dobhatjuk fel. Nagyobb méretben tudunk bármilyen fotót kitenni a falra, mint egy egyszerű papírképet. Emellett tartósabbak is, mint papír társaik, sokkal tovább őrzik meg élénk színűket, és nagyon könnyű takarítani, akár vegyszeres ronggyal is le lehet őket törölni.

A vászonkép készítésének előkészítő fázisai

Ma már vászonképet otthonról is könnyedén tudunk rendelni. Nagyon sok cégnek, mint a vaszonkep.hu-nak is egyszerűen kezelhető, online felülete van a rendelések kezeléséhez.

Először is válasszuk ki a vászonképre szánt fotót. Itt egy dologra kell nagyon odafigyelni, mégpedig a kép minőségére. Ha nagy méretű vászonképet szeretnénk, nem mindegy, hogy mekkora és milyen felbontású képet használunk. Ha nincs elég jó felbontású képünk, készíthetünk montázst több képből, az is nagyon kreatív megoldás.

Miután megtaláltuk a tökéletes képet, elég feltölteni a weboldalon megadott részhez. Itt tudunk még paramétereket megadni, méretet. Szintén ennél a résznél lehet megadni az adatainkat. Ha esetleg úgy valakinek könnyebb, e-mailben is el lehet küldeni az információkat.

Amikor ezeket az információkat a szakemberek megkapták, átnézik a képeket, hogy megfelelő minőségűek-e. Ha csak kisebb hibát találnak és ki tudják javítani, akkor azt gyorsan elvégzik, viszont ha nem tudnak a megadott képpel dolgozni komolyabb minőségromlás nélkül, akkor felveszik velünk a kapcsolatot.

Amikor már tökéletes a kép minősége, akkor elkészítik az úgynevezett nézőképet. Ez gyakorlatilag egy mintát jelent, aminél még lehet változtatni az elképzeléseinken. Ha ezt jóváhagyjuk, elkezdik a gyártást.

Vászonkép gyártása

Amikor a nézőképet jóváhagytuk, onnantól indul el a gyártás. A képet vízálló festékkel kinyomtatják, és még egyszer ellenőrzik annak minőségét. Ha itt is mindent rendben találnak, akkor borovi fenyő keretre kifeszítik a képet.

Ezután már csak a csomagolás van hátra. Attól függően, hogy személyesen vesszük-e át vagy szállítással kérjük, másképp csomagolják. Ha személyesen megyünk érte, akkor buborékfóliába tekerik, ha pedig szállítással kértük, akkor még kartonba is dobozolják.

A vászonképek igazán jól néznek ki bárhol. Vonzzák a tekintetet, legyen szó akár családi fotóról, akár egy absztrakt képről. Elkészíttetni pedig nagyon egyszerű, a megrendelői oldalon nagyjából pár perc munkánk van vele.

Hirdetés