Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

GF Machining Solutions – GF Házi kiállítás júniusban

A 2019-ben alapított GF Machining Solutions hazai márkaképviseletének első GF házi kiállítása kerül megrendezésre június 21-23 között. A rendezvény során számos újdonságot és technológiát mutatnak be a hozzájuk ellátogatóknak.

AgieCharmilles CUT P 350 Pro forradalmasítja a huzalos szikraforgácsolást

A legújabb Uniqua HMI vezérlés a felhasználókkal közösen lett kifejlesztve. A felhasználó barát felület kezelése nagyon gyorsan elsajátítható és testre szabható. Azonnali hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz.

SPARK TRACK – nincs huzalszakadás

A GFMS legújabb fejlesztése, mely egyedülálló módon képes vezérelni a szikrákat. A mikroszenzoroknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy a huzal mentén hol és milyen erősségű szikrák keletkeznek. Ezzel gyakorlatilag nullára csökkenthető a huzalszakadás veszélye, mivel a rendszer automatikusan észleli a vágási körülményeket és a paramétereket szintén automatikusan ezekhez igazítja.

TURBO TECH – egyedülálló sebesség

A legújabb technológia, mellyel akár 40%-al is tudjuk növelni a vágási sebességet, köszönhetően az optimalizált simító vágásoknak. A TURBO TECH teljes összhangban van a fent említett SPARK TRACK rendszerrel, így nagyobb vágási sebesség mellett nem jelentkezik a huzalszakadás veszélye. A technológia sárgaréz és bevonatos huzallal is használható.

LASER P 400 – nem csak textúrázáshoz

Kifejezetten precíziós alkatrészek esztétikai és funkcionális felületalakításra készült az óragyártás, ékszerészet számára, kis lapkákhoz, vágószerszámokhoz és apró munkadarabokhoz. Hazánkban a technológia még szélesebb felhasználása hamarosan meg fog történni, ez nem kérdés.  Jöjjön el és ismerkedjen meg mélyebben az alkalmazások lehetőségével. Lézeres technológiánkat már a legnagyobb kémiai maratással foglakozó vállalatok 90%-a használja világszerte, legyen szó szerszámok textúrázásáról / műanyag fröccsöntő, gumivulkanizáló, flakonfúvó stb./ , elektronikáról, repülőgépiparról, csomagolás technológiáról. A medical szegmensben többek között az implantátumok beépülését segítő felületképzésre használják a LASER P szériát. A lézeres berendezéseink legkisebbike a Laser P 400, azonban a nagyobbra vágyóknak gépeink akár 4000 mm-es mozgástartományban is elérhetők.

MIKRON MILL P 800 U- ha a teljesítmény mellett a precizitás is számít.

Nagy teljesítményű motororsó, 100%-ban szimmetrikus gépváz, vízhűtéses nyomatékmotorokkal hajtott bölcsőasztal, gantry-típusú polimerbeton géptest, automatizálások széles köre csak néhány jellemző az egyik legnagyobb darabszámban értékesített szimultán 5-tengelyes gépünk ismérvei közül. A Heidenhain vagy Siemens vezérléssel választható Mikron gépen nagy teljesítményű forgácsolást fogunk bemutatni SECO szerszámokkal. Ugyan HPC technológiáról van szó, a MILL P 800U mégis rendelkezik a HSC gépek sok tulajdonságával, mint például a 10 m/s² gyorsulás,  vagy a 61 m/perc gyorsjárat.


Regisztráció és bővebb információ:

Időpontok: 2021. június 21-én 13:00-16:30,  2021.június 22-én és 23-án 8:30-16:30

REGISZTRÁCIÓ

További információ:
e-mail: gabor.szabo@georgfischer.com
Tel.: +36303758253


A hatályos szabályozás értelmében a rendezvény látogatása sajnos csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, kérem ezt vegyék figyelembe a regisztrációkor.

Látogassa meg a rendezvényt és ismerje meg a svájci innovációt és a legújabb technológiákat!

Hirdetés

További cikkek a témában