Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

3D fémnyomatás webináriumok februárban!

Kíváncsi az additív gyártás (AM) folyamatára? Vagy érdekelné a GF Machining Solutions AM termékportfóliója?

Örömmel hívjuk meg Önt, hogy vegyen részt a 3D fémnyomtatás webináriumainkon, ahol lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a hozzáadott értékünket a teljes gyártási munkafolyamatban.

  1. webinárium február 11., csütörtök 16:00 – 16:45, CET (angol nyelven)

Fedezze fel a 3D fémnyomtatás folyamatának alapjait, működését, a szükséges berendezéseket és a technológia jövőbeli trendjeit.

Feliratkozás

  1. webinárium február 16., kedd 16:00 – 16:45, CET (angol nyelven)

Az additív gyártás magában foglalja az alkatrészek tervezésének újragondolását, valamint a megmunkálási folyamat adaptálását. A GF Machining Solutions képes lefedni a teljes munkafolyamatot a zökkenőmentes folyamat érdekében. Széles technológiai portfóliónk és a teljes integráció a 3DXpertTM szoftverrel felszabadítja az Ön számára a 3D nyomtatás teljes lehetőségeit.

Feliratkozás

  1. webinárium február 18., csütörtök 16:00 – 16:45, CET (angol nyelven)

Részletesen bemutatjuk a DMP Flex 350-et, egy sokoldalú megoldást, amely ideális a gyors prototípusok gyártásától a sorozat alkatrészek gyártásáig.

Feliratkozás

  1. webinárium február 24., szerda 16:00 – 16:45 CET (angol nyelven)

Minden alkatrészt a folyamat végén el kell választani az építőlemeztől. A hagyományos megoldások, mint például a szalagfűrészek használata számos hátránnyal jár. Fedezze fel, hogy a CUT AM 500 hogyan egészíti ki tökéletesen a 3D gyártás folyamatát.

Feliratkozás

Hirdetés

További cikkek a témában