Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

TIMTOS 2021 Hybrid kiállítás

A gépipar résztvevőinek figyelme a világ minden táján a pandémia közepette idén márciusban megrendezendő TIMTOS-ra irányul.

A járvány kitörése óta a világ első hibrid szerszámgép bemutatója, a Taipei Nemzetközi Szerszámgép Kiállítás (Taipei International Machine Tool Show – TIMTOS 2021 – március 15-20.) a végső visszaszámlálásához érkezett. Annak érdekében, hogy az emberek többet megtudhassanak a kiállításról, a szervezők, a Tajvani Külkereskedelmi Fejlesztési Tanács (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) és a Tajvani Gépipari Szövetség (Taiwan Association of Machinery Industry – TAMI) globális sajtótájékoztatót tartottak január 20-án, melynek fő programja a vezérigazgatói panel volt.

A vezérigazgatói panel részeként a szerszámgépipar felsővezetői, a Fair Friend, Hiwin és Chin Fong elnökei online beszélgetést folytattak a TAITRA elnökével, James Huanggal és Pa-Hsi Ko TAMI elnökkel, “Intelligens gépiparra való átállás a pandémia utáni időkben” témában. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a TIMTOS létrehozása pozitív jelentőséggel bír a globális szerszámgépipar számára, és kifejezetten növelheti a bizalmat a tajvani szerszámgépiparban, amely bizalom, habár a tavalyi év első félévben csökkent, az év második felében helyreállt.

James Huang, a TAITRA elnöke elmondta, hogy Tajvan teljesítménye a világjárvány-megelőzés terén világszerte felhívta magára a figyelmet, különös tekintettel a tajvani feldolgozóipar által tanúsított rugalmasságra a járványhelyzet idején, valamint, hogy a járvány nem csak válságot, de fordulópontot is hozott. Huang elnök hozzátette, hogy a TIMTOS-ban a piacon soha nem látott változások és a technológiai fejlődés iránti növekvő kereslet hozzájárultak az ipar átalakulásához, melynek ékes példája lesz a TIMTOS kiállítói által kifejlesztett számos új termék.

A TAMI elnöke, Pa-Hsi Ko rámutatott arra is, hogy Tajvan járványmegelőzési képessége a kulcs ahhoz, hogy jelentős b vezető gyártókat a TIMTOS-hoz vonzhasson. Idén nem csak hazai gyártók tartoznak ide, mint a Fair Friend, Victor Taichung, YCM, Dah Lih, Hiwin, Syntec és LNC, hanem több neves külföldi gyártó, mint a DMG MORI, a FANUC, a MAZAK, a TRUMPF és a Siemens is. A kiállítás mindenképpen fontos platform a tajvani intelligens gépek és az intelligens gyártás eredményeinek bemutatására is.

Huang elnök és Ko elnök, az idei online és offline szakkiállításokon gyűjtött tapasztalataik által úgy tűnik, hogy a TIMTOS 2021 legjobb szóvivőivé váltak. A szervezők kitértek arra is, hogy a TIMTOS Hybrid miként nyújthat különleges élményt látogatói számára, túlmutatva az idő és a tér kötöttségein, valamint az online körbevezetéssel egybekötött helyszíni tárlatvezetés miként segíthet a kiállítóknak és látogatóknak megismerni az üzleti lehetőségeket, és online kapcsolatot létesíteni.

Naprakész információkért látogasson el a www.timtos.com.tw weboldalra, illetve közösségi média platformjaira.

Hirdetés

További cikkek a témában