Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

A Horn Group nemzetközi téren bővül

A Horn Group önálló vállalatot alapított Törökországban, így átvette a precíziós szerszámgyártó vállalat termékeinek értékesítését a köztársaságban, amely szolgáltatást korábban egy kereskedelmi partner biztosított.

A Horn termék portfóliója átfogó megoldásokat kínál törökországi vevői igényeinek kielégítésére.

Abból a célból döntött egy közvetlen képviselet létrehozásáról a Horn vállalat, hogy a meglévő, illetve jövőbeli ügyfelek igényeit e módon szolgálhassa ki. A mottó: globális gondolkodás, lokális cselekvés. Törökországban a célok megegyeznek azokkal, melyeket a Horn Németországban és sok egyéb országban is kitűzött: technológiai előny a felhasználók számára, fenntartható ügyfélkapcsolatokkal. Mivel minden ország más és más, regionális szinten széles lehetőség adódik a helyi körülményekre való reagálásra. Az isztambuli új értékesítési iroda 450 m²-es alapterületen helyezkedik el.

Bahadir Öge, a Horn Turkey egyik ügyvezető igazgatója.

“Az ország kiváló növekedési lehetőségeket kínál termékeink számára. Meggyőződésem, hogy el fogjuk érni közép- és hosszútávú céljainkat, és ezáltal tovább növelhetjük a technológiai vezető pozíciónkat Törökországban.”

– mondta Bahadir Öge, a Horn törökországi vállalatának egyik ügyvezető igazgatója.

A VDMA (Németország Gépipari Szövetsége) által kiadott terv 2022-ig öt százalékos éves reál bruttó hazai termék növekedéssel számolt. Ugyanakkor az, hogy a koronavírus miatt kialakult gazdasági helyzetben ez miként fog alakulni, nyitott kérdés marad, nem csak Törökországban, de a globális gazdasági színtéren is. Ennek ellenére Öge magabiztos, és hozzáteszi:

„Az elkövetkező időszakban különösen fontosak lesznek az innovatív és célzott szerszámgép megoldások a fémmegmunkálási folyamatok fejlesztéséhez és optimalizálásához. Így a gyártók számára rövid távon elkerülhető az új gépekbe való befektetés szükségessége.”

www.phorn.de

Hirdetés

További cikkek a témában