Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Online ipari konferenciák

Új virtuális ipari konferencia sorozat jön létre interaktív formában, ahol a vállalatok bemutathatják magukat és új szakmai kapcsolatok valósulhatnak meg az Industrial Generation platformon.

Az ingyenes, nemzetközi angol nyelvű online rendezvények célja, hogy konkrét időpontokban zajló digitális eseményeken kapcsolja össze az ipar valamennyi területének szereplőit. Az olyan új technológiák, mint: az IIOT (ipari tárgyak internete), a 3D nyomtatás és az 5G megváltoztatják az ipar valamennyi ágazatát. A jelenlegi helyzet világ szerte az ipar egészére kiterjedő tapasztalatcserét, a tudás átadását és a hálózatépítést még fontosabbá teszi, hiszen számos kiállítás és konferencia került törlésre vagy halasztásra. Itt kap szerepet az új online konferenciák lehetősége, amelyek első eseményére április 21–22-én kerül sor a www.industrial-generation.network platformon.

A regisztrációval a felhasználó virtuális belépést kap olyan új digitális formátumokba, amelyek megkönnyítik az együttműködést az egész világon. Élő interjúk, webináriumok és online találkozók révén a nemzetközi ipari vállalatok szakembereinek lehetősége nyílik többet megismerniük a legújabb fejlesztésekről és interaktív környezetben kicserélni ötleteiket más szakértőkkel speciális témákban. A vállalatoknak lehetőségük van arra, hogy szakértelmüket megosszák termékeik gyakorlati bemutatásával is.

Ide kattintva regisztrálhat a vállalkozási profilra az ipari hálózaton.

Az ingyenes angol nyelvű online rendezvényeket a legjelentősebb német szakmai kiadó hálózatán keresztül az MM MaschinenMarkt, valamint Magyarországról az MM Műszaki Magazin támogatja.

Az www.industrial-generation.network platform március 10-én indult azzal a céllal, hogy az iparági szereplők számára helyet biztosítson az egyéni és a vállalati profilok bemutatására. A résztvevők kihasználhatják a továbbképzési ajánlatok előnyeit, és lehetőségük nyílik új kapcsolatok kiépítésére a virtuális eseményeken keresztül. Az új digitális rendezvény sorozatával a német szervező cég támogatni akarja a nemzeti és a nemzetközi vállalatokat, a gazdasági szereplőket a kihívásokkal teli időszakban. A következő időpontokat: május 26–27-re és június 23–24-re tervezik.

 


Az Industry Days 2020 online konferencia sorozat a német Vogel Communications Group kezdeményezése, mely nem azonos a hazai HUNGEXPO Zrt. szervezésében megvalósuló októberi Ipar Napjai kiállítással.


 

Hirdetés

További cikkek a témában