Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Újdonság: Deep-learning alapú szoftver ipari képalkotásra

A VisionPro ViDi az első deep-learning elven alapuló képelemző szoftver, amely kifejezetten gyártósorok automatizálására lett fejlesztve.

A deep-learning technológia olyan rendszereket alkalmaz, amelyek az emberi intelligenciát utánozva meg tudják különböztetni az anomáliákat, le tudják olvasni a nehezen beazonosítható karaktereket, meg tudják határozni a hibás termékek előfordulási helyét, miközben jól tolerálják a természetesen adódó eltérések összetett és változatos mintázatát.

A ViDi 4 különböző eszközt biztosít a kimagaslóan pontos eredmény biztosításához. A ViDi Red-Analyze kiszűri az anomáliákat és az esztétikai hibákat. A ViDi Green-Classify rendszerezi és osztályozza az objektumokat, vagy akár teljes rendszereket. A ViDi Blue-Locate megtalálja a komplexebb jellegzetességeket és objektumokat, a megtanult képek segítségével.

A Cognex ViDi lehetővé teszi, hogy a rendszert használó szakemberek perceken belül deep-learning alapú modellt hozzanak létre, csupán egy kis minta képkészlet alapján. A szoftver gyors és pontos eredményeket biztosít minden felhasználó számára.

Szeretne még többet megtudni a szoftverről? Akkor látogasson el az IPAR NAPJAI kiállításon a Cognex standjához: G pavilon, 304D

www.cognex.com

Hirdetés

További cikkek a témában