Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Rhenus TU 446 hűtő-kenőanyag

Változó megmunkálási feladatokhoz és igényes anyagokhoz tervezve

A Rhenus Lub termékei veszélyt jelző piktogramoktól mentesek, és egyszerű karbantartást tesznek lehetővé a felhasználók számára

A korszerű gyártás azt jelenti, hogy változó megmunkálási műveletek során és igényes anyagok alkalmazása mellett mindig tökéletes eredmény születik. Ehhez megfelelő hűtő-kenőanyagra is szükség van. Ezért a Rhenus Lub, mint a kenőanyagok szakértője, a termékfejlesztés során mindig a felhasználó helyébe képzeli magát, hiszen csak így lehet felismerni és megoldásokra váltani az igényeket. A rhenus TU 446 a legújabb fejlesztés. A vízzel keverhető hűtő-kenőanyagban megvan minden, ami a modern gyártásban érintett felhasználók számára fontos: megmunkálható alkatrészek és munkaanyagok széles skálája, valamint könnyű gyakorlati alkalmazhatóság. Az innovatív formula a költségcsökkentést is aktívan segíti túl azon, hogy rendkívül felhasználóbarát.

Univerzális hűtő-kenőanyag a jobb teljesítményért és tehermentesítésért

Egyszer acélesztergálás, másszor alumíniumfúrás: a rhenus TU 446 olyan gyártóvállalatok számára készült, amelyeknél a gyártási mindennapok részét képezik a változó alkalmazási területek és a különböző anyagok. Ezáltal színesfémek és más foltérzékeny anyagok megmunkálása is gond nélkül lehetséges. A kiváló minőségű hűtő-kenőanyag rugalmas gyártást és kimagasló teljesítményt biztosít – nyereséges kombináció, amely nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében.

Ezzel tisztában van Daniele Kleinmann, a hűtő-kenőanyagok termékmenedzsment-vezetője is:

„A rhenus TU 446 igazolja, hogy a sokféle alkalmazási lehetőség és a kimagasló teljesítmény kéz a kézben járhat. Hűtő-kenőanyagunk minimálisra csökkenti a karbantartást, miközben a felhasználóknak semmiről nem kell lemondaniuk. Az alacsonynak számító 1-es vízveszélyességi osztályba sorolás miatt a tárolás és a gyakorlati alkalmazhatóság jelentősen leegyszerűsödik.”

A rhenus TU 446 különleges formulája kiváló feltételeket teremt a tiszta gépek és maradványmentes munkadarabok számára, emellett javítja az output paramétereket.

„Megbízható univerzális termékünkkel következetesen teljesítjük a környezet- és munkavédelem iránti szigorú kívánalmakat is, ami korunk legnagyobb kihívásai közé tartozik. GHS piktogramok, SVHC összetevők és formaldehid-raktárak nélkül a rhenus TU 446 optimális alternatívát kínál a szekunderamin-alapú termékekkel szemben. Összegezve: nincsenek jogszabályi korlátozások, szimplán nagyobb a felhasználási biztonság”

-folytatja Daniele Kleinmann.

Hatékony költségoptimalizálás

“A rhenus TU 446 korszerű és megbízható univerzális hűtő-kenőanyag, ugyanakkor hatékony költségoptimalizáló is egyben”

-meséli Meinhard Kiehl termékmenedzsment-marketingigazgató.

„Ipari szereplőként újra és újra szembesülünk azzal, hogy gyakran kizárólag a kenőanyag-költségek számítanak. Ez azonban kevés az üdvösséghez. Egy kiváló minőségű hűtő-kenőanyag, mint amilyen a rhenus TU 446, más költségtényezőket is pozitívan befolyásol. Új, univerzális termékünk minimális karbantartási szükséglettel társuló használata nemcsak a szerszámok és gépek élettartamát növeli – az 1-es vízveszélyességi osztályba sorolás lehetővé teszi a hűtő-kenőanyag egyszerű tárolását is. Mindez aktívan segíti a felhasználókat a költségcsökkentésben.”

Kiváló minőségű hűtő-kenőanyagunk széles felhasználási skálája szintén meggyőző. Alkalmas acélhoz, nemesacélhoz, színesfémhez, öntvényhez és titánhoz; közben egyedi formulája ideális megmunkálási folyadékká teszi a különösen foltérzékeny alapanyagok, pl. réz és alumínium, esetében. A termék csökkenti a korrózió és elszíneződés kockázatát, és a tesztek szerint poliuretánnal és lakkal is összeférhető. A hűtő-kenőanyag alacsony vízkeménység mellett is használható, így hosszú távú stabilitása sem lehet kérdés. A rhenus TU 446 tehát egy különösen felhasználóbarát termék, amely a minimális karbantartáson túl maximális rugalmasságot kínál.

www.rhenuslub.de

Hirdetés

További cikkek a témában