Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Csúcskategóriás gépek, forradalmi felület texturálás és 3D fémnyomtatás előadások

A Galika ezúton meghívja Önt a Mach-Tech Ipar Napjai kiállításra: A pavilon 204A stand.

Részletes MEGHÍVÓNKAT itt találja.

Idén olyan újdonságokkal készülünk, melyek nem szokványosak egy hazai vásáron. Nem kizárólag gépek tekintetében érdemes minket meglátogatnia. 2019.május 15-én 10:30-11:30 és május 16-án 10:00-11:00 között előadást tartunk az F Pavilon Rubin termében, ahol a témák az egyre nagyobb teret hódító lézeres felület texturálás és 3D fémnyomtatás.  Az előadáson való részvétel természetesen ingyenes, azonban kérjük itt regisztráljanak  , mivel a terem befogadó képessége limitált.

Bemutatjuk a GF Machining Solutions automatizált gyártócelláját szerszám- és formagyártóknak, melynek főbb berendezései a Mikron MILL S 600U 5-tengelyes, lineár motoros HSC megmunkáló központ, egy AgieCharmilles FORM P 600 tömbös szikraforgácsoló berendezés, melyeket a System 3R Transformer robot szolgál ki. A felállítási terv a képen láthatóhoz nagyban hasonlít. A cella vezérlését a felhasználó barát Workshop manager szoftver biztosítja. 170 elektródának, 5 nagy palettának van hely a tárakban, melyeket chip azonosítással látunk el. Ezúton is köszönjük a GNSZ Tervező Kft. megrendelését!

Hazai kiállításon most először 6 orsós CNC esztergát mutatunk be a látogatóknak. Az INDEX MS 40C kielégít minden követelményt és a legszigorúbb elvárásokat is teljesíti, ha precizitásról és termelékenységről van szó.

Magyarországon piacvezető Studer Favorit CNC új modellváltozata a Studer Favorit 400 mm-es csúcstávú palást- furatköszörűjének még európai bemutatója sem volt, így nálunk tekinthető meg először.

J600 modelljével a JUNG a legnagyobb precizitás és legjobb felületminőség szolgálatában álló, modern sík- és profilköszörű gépet ismerhetnek meg látogatóink.

A méréstechnikában jártas szakembereknek is kínálunk látnivalót, az OGP CNC 500 multiszenzoros mérőgépet, valamint a RAM Snap DM 200-as ultragyors, gyártási területen használatos, bonyolult alkatrészek mérésére is alkalmas berendezést.

www.galika.com

Hirdetés

További cikkek a témában