Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

Az ORDERFOX.com továbbfejleszti értékesítési struktúráját

Mostantól Oliver Lödl Chief Sales Officer-ként felel a globális értékesítési struktúra és a nemzetközi értékesítési partner hálózat továbbfejlesztéséért és kiépítéséért, valamint további partneri kapcsolatok létrehozásáért.

A beszerzők és a CNC-gyártók az ORDERFOX.com oldallal digitalizálják munkafolyamataikat. A beszerzők a rövid határidőn belül rendelkezésre álló kapacitásokhoz történő hozzáférés és beszállítói hálózatuk bővítése érdekében használják a hatékony és automatizált kiírási eljárást. A CNC-gyártók azonnal rendelkezésre álló CNC megbízásokkal optimalizálják gépkihasználtságukat. Oliver Lödl személyében a vállalatvezetés, stratégiai tervezés és értékesítés tapasztalt szakértője veszi át a globális értékesítési struktúrák és partneri kapcsolatok kiépítésének feladatát.

Oliver Lödl nem ismeretlen a CNC-szakmában, és nagyon jó globális kapcsolatokkal rendelkezik. A szakképzett automatizálástechnikus hosszú ideig dolgozott az ABB Robotertechnik vállalatnál, majd 14 évig ügyvezetőként igazgatta a Schaeffler Austria GmbH sorsát.

„Az ORDERFOX.com olyan gyorsan növekvő platform, amely hatalmas lehetőséget nyújt a CNC-gyártóknak ugyanúgy, ahogyan a beszerzőknek is. A CNC-gyártók az ORDERFOX.com-mal könnyen jutnak új CNC-megbízásokhoz. A beszerzők időt és pénzt takarítanak meg a megfelelő gyártópartnereket keresésekor, valamint hatékony és egyszerű funkciókat használnak, hogy helyben és világszerte elhelyezzenek CNC-megbízásokat. A gyártóipar digitalizációja és a gyártóipar világszerte zajló hálózatba szerveződése jövőbe mutató folyamat. Az én célom az, hogy gyorsan felépítsek egy nemzetközi értékesítési hálózatot, még több CNC-gyártót és beszerzők érjek el a platform számára, és így vigyem előre a globális hálózatba szerveződést”

–  számol be Oliver Lödl azokról a motivációkról, amelyek az ORDERFOX.com vezetői csapatába vezették.

Az ORDERFOX.com csapata nagyon várja az együttműködést Oliver Lödllel, és meg van győződve arról, hogy vezetőként szakértelme által új impulzusokat visz a vállalat működésébe.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában.

https://www.orderfox.com

Hirdetés

További cikkek a témában