Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Meusburger – Siker a szabványosítással

A Meusburger cégcsoport a minőségi szabványosított alkatrészek, forrócsatornás és szabályozó rendszerek, valamint válogatott műhelyfelszerelési termékek vezető nemzetközi gyártója. Világszerte több mint 18.500 ügyfél használja a szabványosítás nyújtotta előnyöket és profitál az acélmegmunkálásban szerzett több mint 50 éves tapasztalatunkból. A cégcsoport termékei állandó szállítási készenlétével a szerszámkészítés és gépgyártás megbízható globális partnere.

Meusburger mint megbízható partner

A cég nagy pontosságú szabvány alkatrészeivel optimalizálható a teljes gyártási folyamat. A minőségi szabványelemek következetes alkalmazásával a szerszámkészítésben és gépgyártásban, valamint az azt követő termékgyártásban jelentős költségmegtakarítás érhető el. A Meusburger szerszámlapok és hasábok feszültségcsökkentettek, ezáltal megbízható alapot szolgáltatnak a kiváló minőségű szerszámok és gépalkatrészek készítéséhez.

Legrövidebb szállítási határidők

A legkorszerűbb gyártósorokon és átgondolt munkafolyamatokon át kerülnek a Meusburger termékei a legnagyobb szabványelemraktárba. A termékek állandó magas minőségét a cég saját minőségbiztosítási rendszere garantálja. Optimalizált logisztikai folyamatok biztosítják a legrövidebb szállítási határidőket.

Legjobb szolgáltatás

A cég termékkínálatát és szolgáltatásait folyamatosan ügyfelei igényeihez igazítja. A leegyszerűsített rendelési folyamatokkal, állandó szállítási készenléttel, rövid szállítási határidőkkel és a beszállítók számának csökkentésével az ügyfelek időt és költségeket takaríthatnak meg. Áttekinthető és informatív prospektusok, valamint tökéletes kiszolgálás egy rátermett csapattal teszi a vállalat szolgáltatását teljessé.

Forgalom 2017:                                  291 millió euró

Katalógus termékek:                          86.000 – szállítási készenlét 97 %

Termékek:                                          Szabványosított alkatrészek és műhelyfelszerelés termékek a szerszámkészítéshez és gépgyártáshoz; forrócsatornás és szabályozó rendszereket

Ügyfelek:                                           Világszerte több mint 18.500

Értékesítési kirendeltségek:               India, Kína, Törökország, USA és Mexikó

Alkalmazottak:                                   1.550

www.meusburger.com

 

Hirdetés

További cikkek a témában