Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Várják a hazai és nemzetközi pályázatokat az V. Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díjra!

A régió egyik legjelentősebb logisztikai és ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó nemzetközi fóruma, a TRANSLOG Connect Kongresszus ad otthont minden évben a rangos szakmai elismerés, a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díj átadóünnepségének a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban.

Az elismert szakértőkből álló nemzetközi zsűri azokat a már működő megoldásokat értékeli és jutalmazza, melyek innovativitásuk mellett átruházhatóságukkal, fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal járulnak hozzá kelet-közép-európa dinamikusan fejlődő logisztikai-, ellátási lánc- és szállítmányozási folyamataihoz.  A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és beszállító cégek, valamint kereskedelmi szolgáltatók ügyfél irányultságú projektjei is indulhatnak, melyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer, technika vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, eredményeket és a vezetői összefoglalót.

A szervező TEG The Events Group által évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban vezető iparági szakemberek számára indították útjára – nemcsak a tudáscsere-alapú és személyes üzleti találkozók érdekében, hanem azért is, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb regionális piaci trendekbe, a gyártói-szolgáltatói kínálat új elemeibe és katalizátorként hassanak az iparág üzleti szereplőinek eredményességére.

A díjazott, nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2017. november 22-én, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági Díj nyertesei, a győztes cégek képviselői, egyedülálló lehetőséget kapnak, hiszen a számos hazai és nemzetközi média megjelenésen túl projektjüket a régió közel 20 országából érkező több, mint 400 logisztikai és ellátási láncmenedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, reflektorfénybe helyezve ezzel legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeiket, szolgáltatásaikat és jógyakorlataikat!

A pályázatok leadási határideje 2017. október 3.

Bővebb információ a nevezésről a www.translogconnect.eu weboldal The Congress/Exclusive Award menüpontjában olvasható.

A képen Jérémy Laurens, a francia-lengyel Blulog alapítója és marketing igazgatója, a 2016-os IV. Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági díj nyertese, prezentálja díjnyertes projektjüket és termékeiket a TRANSLOG Connect szakmai közönségének.

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában