Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Excellent Quality –a minőségbiztosításért

Előfordult a termelésben „nem-megfelelő” termék gyártása? Ezáltal esetleg reklamációt kapott vevőjétől? Vagy éppen valamelyik beszállítója hibás alkatrészt szállított Önöknek? Ezek miatt presztízsveszteség és anyagi kár keletkezhet! Az ilyen és ehhez hasonló problémák redukálására az Excellent Quality Kft. jelenti az ideális megoldást! –kezdi cége bemutatását Valicsek Tibor, az Excellent Quality Kft. ügyvezető Igazgatója.

Excellent quality logo

Rendezett, bejelentett státusszal foglalkoztatott, felkészült kollégákkal, kimagasló flexibilitással és a minőségbiztosítás területén szerzett 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére!

Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonban lévő minőség-ellenőrzési tevékenységgel foglalkozó szolgáltató Kft., alvállalkozók bevonása nélkül. 10 évig hasonló minőségbiztosítási cégnél dolgoztam, majd miután onnan elkerültem, 2016. év végén megalapítottam saját vállalkozásomat. Többek között az ez idő alatt szerzett tapasztalatokat is hasznosítva szeretnék kiváló minőségügyi szolgáltatást biztosítani leendő megbízóimnak.  A múltam során több mint 20 partnernél voltam kapcsolattartó, ezáltal tisztában vagyok azzal, hogy mit is várnak el a Vevők egy ilyen szolgáltatástól. A rugalmasság és a precizitás elkerülhetetlen ezen a piacon, cégünk mindkét kompetenciát professzionálisan alkalmazza. Minőségpolitikánkban kiemelkedően fontos, hogy Partnerünk 100 %-os megelégedettséget mutasson, ily módon cégünk összes dolgozóját ez a motiváció és hozzáállás jellemzi.

Minőségellenőrzés

Szolgáltatásaink:

Vizuális, idomszeres ellenőrzések

A beszállított és az adott gyár által gyártott termékek vizuális, idomszeres, mérőműszeres ellenőrzése. Az ellenőrzések bekövetkeztével javulnak a minőségi mutatók, a reklamációk száma pedig látványosan csökken.

Átmunkálások

Cégünk vállal egyszerűbb átmunkálásokat is, mint például csiszolást, sorjázást, felülettisztítást stb… Ezekkel az utómunkákkal abban tudjuk Önöket segíteni, hogy az így felszabaduló állományt a gyártás más területeire átcsoportosíthassák.

Sori termelés támogatása

Gyorsan tanuló kollégáink el tudják látni a különböző gyártósori munkafolyamatokat. Minőségellenőrzési gyakorlatuknak köszönhetően sokkal érzékenyebbek az előforduló hibákra, ezért már a gyártás során könnyebben kiszűrik azokat a pontokat, melyek a nem-megfelelőséget okozzák. Ezeken a helyeken beavatkozva tovább nőhet a termelékenység.

Csomagolási tevékenységek

A különböző cégspecifikus csomagolásokat, sajátos átcsomagolási technikákat a munkavállalóink gyorsan el tudják sajátítani, ezáltal szintén kapacitást tudunk felszabadítani Önöknél.

Előnyeink versenytársainkkal szemben:

  • versenyképesebb ár
  • precizitás
  • korrektség
  • megbízhatóság

Referenciáink

Cégalapítást követően azonnal megbízást kaptunk a Metaco Union Kft.-től, ahol azóta is magas szintű tevékenységeket végzünk. Daimlernek szállított alkatrészeket ellenőrzünk vizuálisan és mérőműszerekkel. Bízunk benne, hogy Önök is hamarosan cégünk Partnerei lesznek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon, esetleg keresse fel weboldalunkat:

info@excellentquality.hu

Tel.: +36/20/535-22-20

facebook: https://www.facebook.com/ExcellentQualityKft/

www.excellentquality.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában