Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Mazak-Sandvik Meghívó

A Yamazaki Mazak és a Sandvik Coromant először mutatja be Magyarországon a CoroTurn Prime® és a Prime Turning™ megmunkálási technológiát.

A rendezvényen egy teljesen új megmunkálási koncepció, valamint teljesen új szerszámok és módszerek kerülnek bemutatásra a Yamazaki Mazak magyarországi technológiai központjában. Tekintse meg ezt az innovatív megoldást saját szemével a Yamazaki Mazak és a Sandvik Coromant közös rendezvényén és legyen részese az esztergálás történelmének.

Időpont:

2017. április 10-11-12.

 Helyszín:

Yamazaki Mazak Technológiai Központ, Magyarország

2038 Sóskút, Bánki Donát utca 1.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékának megerősítéséhez kérjük regisztráljon a Yamazaki Mazak weboldalán: www.mazakeu.hu/nyílt-napok

mazak-sandvik

 További információk:

A magyar Technológiai Központ a harmadik ilyen jellegű létesítmény Közép-Európában, amely a Mazak azon törekvése alapján jött létre, mely szerint az eddiginél is nagyobb mértékű támogatást szeretnének nyújtani ügyfeleinknek, ebben a fontos és egyre gyorsabban fejlődő régióban. Ez az értékesítést támogató központ nem kizárólag a magyar piacra összpontosít, hanem lehetővé teszi, hogy kiterjesszék az elő- és utó értékesítést támogató rendszerüket a szomszédos piacokra is, beleértve Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát, Szlovéniát.
A magyar központ modern építészeti stílusa éppen olyan különleges, mint az épületben kiállításra kerülő CNC fém megmunkáló és lézervágó gépek skálája. Ezen kívül bemutatják az érdeklődőknek az egyedi Smooth Technológiát, és az új Mazak Tréning Akadémiát is. Ezen nyílt nap sorozaton egy különleges Sandvik premiert is láthatnak: “az esztergálás új definíciója… amely már sohasem lesz olyan mint egykor.”

www.mazakeu.hu/

www.sandvik.coromant.com/hu-hu/pages/default.aspx

 

Hirdetés

További cikkek a témában