Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

THM 300/1 szemcseszóró berendezés

2019 júniusában Düsseldorfban a Walther Trowal  bemutatta legújabb, kompakt kivitelű THM 300/1 szemcseszóró berendezését, amelyet kifejezetten kis méretű, vékony falú öntvények megmunkálására fejlesztettek ki.

THM 300 felületkémiaA munkadarab készülhet alumíniumból vagy cinkből (befoglalóméret: 20 – 150 mm), a kis helyigényű (1,4 × 2,7 m) THM gép kiválóan alkalmazható bármilyen feladatra, megtartva a nagyobb kivitelű, folyamatos üzemű szemcseszórók előnyeit: a szabadalmaztatott továbbító-rendszernek köszönhetően a megmunkálandó darabok egyenletesen, spirális mozgásban haladnak végig a berendezésben homogén felületi minőséget eredményezve.

 

Ez az új modell megkönnyíti a meglévő gyártósorokba való integrálást, illetve optimális azoknak a vállalkozásoknak, akik költséghatékonyan szeretnék beépíteni kis munkadarabok minőségi felületmegmunkálását a gyártási folyamataikba. A THM 300/1-et a forradalmian új, WTY hajlított turbinalapátokkal szállítjuk, a hatékonyság és az élettartam növelése érdekében, a beépített vezérlőegység pedig állandó folyamat-ellenőrzést, illetve stabil üzemeltetést biztosít a berendezésnek.

 

THM300Meik Seidler, a Walther Trowal értékesítési vezetője szerint átalakulás fog bekövetkezni a szemcseszórási technológiákban: a Trowal gépek egyedülálló továbbítórendszere egyre inkább helyettesíti a hagyományos berendezéseket, mert az egyenletes szórás mellett csökken a darabidő, illetve nincs szükség a munkadarabok közbenső tárolására. A szemcseszóró folyamat integrálása a gyártásba, – a kis helyigénnyel kombinálva – sosem volt ennyire gazdaságos és egyszerű.

 

A Felületkémia Kft. által forgalmazott szemcseszóró berendezések a világ számos pontján üzemelnek.

A THM szemcseszóró berendezések főbb jellemzői:

  • egyszerű kezelhetőség és integrálhatóság
  • kiemelkedően egyenletes szórt felület
  • a speciális továbbító rendszer sérülésmentes felületmegmunkálást eredményez
  • széleskörű alkalmazhatóság (kis méretű tömegcikkektől a bonyolult geometriájú nagy munkadarabokig)

Az Walther Trowal gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Felületkémia Kft.

Amennyiben részletes tájékoztatást szeretne olvasni a fent olvasható technológiákról, keresse fel honlapunkat:
www.feluletkemia.hu

Hirdetés

További cikkek a témában