Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Várjuk a SIEMENS standon a MACH-TECH-en!

Jöjjön el a 112C standra az “A” pavilonban és ismerje meg a SIEMENS válaszát a gyártás digitális átalakítására a szerszámgépiparban.

A Siemens standján megtekintheti és kipróbálhatja a gyártó új termékekeit és megoldásait:

  • NX CAD/CAM tervezőszoftver
    Rugalmas, integrált megoldásunk a tervezés, a szimuláció és gyártás következő generációját biztosítja a vállalatoknak, akik a digitális iker segítségével hatékonyabbá tehetik gyártási folyamataikat.
  • Teamcenter PLM szoftver
    A partnereink igényeire adaptálható és versenyelőnyt biztosító Product Lifecycle Management szoftverünk segítségével a gyártás adatait és folyamatait tarthatjuk egy platformon, beleértve a 3D nyomtatást, a beágyazott szoftverek kezelését, a dokumentálást és az anyagszükséglet nyilvántartását.
  • MINDSPHERE

A nyílt IoT felhőalapú operációs rendszerünk a digitális gyártás managere. Számos lehetőséget kínál a gyártó eszközök és a vállalati információs rendszerek összekapcsolására, komplex analitikák futtatására, egy innovatív fejlesztési környezet kialakítására.

A Sinumerik Run MyRobot alkalmazás megoldja a robotok és a szerszámgépek összekapcsolását, az egyszerű csatlakozástól vagy kényelmes integrációtól kezdve az anyagmozgatási feladatok kezelésén át a robot alapú kinematika teljes rendszerszintű integrálásáig.

  • SINUTRAIN CNC szimulátor

A Sinutrain CNC szimulátor segítségével a SINUMERIK szerszámgépek virtuálisan átkerülnek a PC-re. Így már ismerős környezetben lehetséges a kényelmes munkaelőkészítés. Az NC programok mielőtt a valódi szerszámgépre átkerülnének közvetlenül a szimulátorban generálódnak, majd valós SINUMERIK CNC kernelen ellenőrizhetőek.  Így a gépkezelők megtanulnak SINUMERIK felületet kezelni és programozni illetve új SINUMERIK funkciókat próbálhatnak ki.

SINUMERIK CNC vezérlők grafikus programozási nyelvvel

A ShopMill és a ShopTurn a SINUMERIK CNC vezérlőinken használt műveletterv lépéses, grafikus programozási mód. A programban rendelkezésre álló dinamikus grafikákkal és animációkkal az összes technológiához és kontúrhoz tartozó geometriai elem és paraméter egyszerűen kitölthető.

Szerviz szolgáltatásainkból
A SINUMERIK Integrate központi flexibilis felület az intelligens IT integrációnak köszönhetően a költségcsökkentéshez és gyártási hatékonyság növeléséhez nyújt megoldásokat.
A SIMATIC SCADA rendszerek olyan megoldásokat kínálnak, melyek lehetővé teszik a termelési adatok vertikális integrációját a MES / ERP szinttől a felhő megoldásokig.

SITRAIN tanfolyamok
Ismerje meg gyakorlatorientált tréningjeinket, melyek felkészítik munkatársait az Ipar 4.0 kihívásaira, így a tanfolyamok elvégzése után magabiztosan, a leghatékonyabb módon alkalmazhatják az új technológiákat.

Lépjen be Ön is a digitalizáció világába!

Meghívó a Mach-Tech kiállításra

Itt regisztrálja ingyenes belépőjét!

Hirdetés

További cikkek a témában