Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

27. Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes átadása

Március végén, az Országházban adták át a Magyar Innovációs Szövetség szervezésében a 2018. évi innovációs díjakat.

Díjnyertes pályázatok:

A 2018. évi Magyar Innovációs Nagydíjat az Omixon Biocomputing Kft. kapta az újgenerációs transzplantációs genetikai teszt fejlesztéséért és globális piaci bevezetéséért.

A 2018. évi Ipari Innovációs Díjban a FUX Zrt. részesült az extrém üzemi körülményekre tervezett nagyfeszültségű távvezeték fejlesztése és gyártásáért.

A 2018. évi Informatikai Innovációs Díjban a Sanatmetal Kft. részesült a WIWE szívdiagnosztikai eszköz kifejlesztéséért.

A 2018. évi Agrár Innovációs Díjban a MTA Agrártudományi Kutatóközpont részesült új típusú bőtermő martonvásári búzafajtákkal megvalósított innovációért.

A 2018. évi Környezetvédelmi Innovációs Díjában a Norma Instruments Zrt. részesült az Icon hematológiai termékcsalád kifejlesztéséért.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2018. évi Innovációs Díjában a Teqball Kft. részesült a kis helyigényű multifunkciós sporteszköz kifejlesztésért.

A 2018. évi Nemzeti, Kutatási és Innovációs Hivatal Alapkutatástól a piacig Innovációs Díjban a Mirrotron Kft részesült a “Neutronspektroszkópia kifejlesztése és alkalmazása a tudományban, az iparban” című pályázatukért.

A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Startup Innovációs Díjában a Webshippy Kft. részesült a kiszervezett logisztika alkalmazásért.

Kiemelt dicséretben részesült társaságok:

a Varga-Flexo Kft., a flexonyomógép fejlesztése hajlékonyfalú csomagolóanyagok nyomtatásáért,

a CONTROLSOFT-Automatika Szolgáltató Kft., a távfelügyelettel vezérelhető, automata talajgenerátorokból álló országos jégeső-elhárítási rendszerért (JÉGER),

a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., a “Szegedi tritikálék: áttörő innováció a hazai agrártermelés és élelmiszergyártás számára” címűpályamunkáért,

a Turbine Kft., a Turbine digitális sejtszimulátor fejlesztéséért.

www.innovacio.hu

Hirdetés

További cikkek a témában