Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Az Aventics online áruházat indít

Az Aventics mostantól egy innovatív szerviz- és termékportált kínál magyarországi ügyfeleinek.

www.pneumatics-shop.com gyors és egyszerű információt nyújt a komponensekkel és megoldásokkal kapcsolatban, mind a mérnökök, mind a vásárlás igényeihez igazodva.

Az egyszerű struktúrával rendelkező portál gyors rendelési folyamatokat tesz lehetővé a weboldalon. Az iparági portál az Original Equipment Manufacturer (OEM), a kereskedők, valamint az ipari automatizáció, a haszongépjármű-, az élelmiszer-, a vasúti jármű-, az orvosi, az energetikai- és a hajózástechnikai társaságok mérnökirodái számára készült.

Egy „One-Stop-Shop” megoldással a cég egyesíti az összes releváns alkalmazást az új portálon. A központi keresési funkció egyszerűvé teszi a keresést és releváns információkat nyújt a kezelési utasításokkal és katalógusokkal kapcsolatosan akár még a műszaki adatokról és specifikációkról is. A leegyszerűsített struktúrák és folyamatok lehetővé teszik a gyorsabb megrendelési folyamatot is. Ezenkívül az ügyfél hozzáférhet a „myAVENTICS” szolgáltatáshoz: ebben a személyre szabott szolgáltatási területen megtekinthetők a megrendelések és ajánlatok, nyomon követhető a szállítás, valamint az összes szállítási dokumentáció letölthető és visszajelzések közölhetők a termékekről.

„Komponenseinkkel a legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek. Innovatív termékportálunkon így egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a megoldást” – mondja Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetőségeinek használata

Az új portál révén az Aventics különösen a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran nagyon egyedi megoldásokat keresnek. A digitalizálás felbecsülhetetlen lehetőségeket és értékeket kínál a partnerek és az ügyfelek számára. Digitális portálunkkal kiváló szolgáltatást nyújtunk éjjel-nappal, amelynek intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik” – mondja Hart. A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek végfelhasználóként szerzett tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál. Ez megkönnyíti ügyfeleink számára a velünk való együttműködést. És pontosan ezek a személyre szabott ajánlatok lesznek, amelyeket a jövőben tovább fogunk bővíteni” – tette hozzá a szakértő.

2018 június végéig az Aventics pneumatikai specialista új portált nyit majd Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják a megoldást. 2018 őszétől az új portál Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

www.aventics.com/press

Hirdetés

További cikkek a témában