Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Logisztika

Frisomat – egy telephely, három csarnok

Egy megbízható partner Önnek is sokat jelent? Az ipari területeken a műszaki-minőségi teljesítés alapfeltétel, a megállapodás minden részletének és a határidő pontos betartása, valamint a rugalmas közös munka lehet az a kritérium, ami már visszatérő megrendelőt hoz. Nincs ez másként a Frisomatnál sem legyen szó gyártócsarnok építésről, hangárról vagy raktárépületről.

Nemrég készült el egy tárolószín Tatán a hűtés- és klímatechnológiával foglalkozó Güntner csoport telephelyén. Itt nagy projektekhez gyártanak hőcserélőket és alkatrészeket, és a telephely átszervezése miatt lett szükség az új építményre. Dolgoztak már együtt a Frisomattal, az ár kedvező volt és még a tervező is őket ajánlotta, így folytatódhatott a közös munka. A tervezgetést gyárlátogatással egészítették ki. Amit kerestek, az egy teherbíró, mégis könnyűszerkezetű acélcsarnok, amit a Frisomat a hidegen hengerelt tüzihorganyzott csarnokszerkezete biztosít számukra, és támogatást is kaptak hozzá a tervezéstől az összeszerelésig.

A 10 méter magas hőszigetelés nélküli késztermék tároló raktár 15×41 méter alapterületű,  és hőszigetelés nélkül épült. Másodikként, a tél végére pedig az oldalfalak nélküli 16×138 méter alapterületű tárolószín készült el. A 1140 m2 alapterületű, csomagolóüzemnek tervezett Frisomat acélcsarnok még rendelés alatt áll, de műszakilag ez a legizgalmasabb.  A megbízó könnyű szerkezetet keresett, a Frisomat technológiája mégis  lehetővé teszi, hogy a 10 méter magas hőszigetelt épületben a tartószerkezetre rögzített 2 darab egyenként 5 tonnás daru is segítse a logisztikát.

frisomat

Az idő igazolta a választásukat és Gábriel János facility manager szerint a igényhez alakított technológia és a versenyképes ár együtt segítették a Frisomat acélcsarnokának kiválasztását, mert a kisméretű csarnokok között ők nyújtották a legtöbbet a legkedvezőbb áron. És amikor a szerelőcsapat a zord időjárási körülmények ellenére is tartotta a határidőket, megtapasztalták a környezetkímélő technológia jó alkalmazhatóságát és a rutinos szerelés előnyeit. Mert a csavarozott, hegesztés nélküli összeállítással nemcsak a gyors összeszerelés garantált, hanem az előregyártott, horganyzott acélépületek minimális karbantartással elérhető hosszú élettartama is.

frisomat

A megrendelő igényre szabott acélcsarnokának gyártását a folyamatos innováció és a Frisomat munkatársainak támogatása segíti a tetőtípus kiválasztásától a hőszigetelésig vagy az olyan kiegészítők kiválasztásáig, mint a tetőbevilágítók vagy a nagyobb méretű kapuk, melyek szükségesek lehetnek a vállalkozás jobb működéséhez. Az automatizált gyártási folyamatok és a szigorú minőség-ellenőrzés garantálják a Frisomat acélcsarnokainál a magas minőséget valamint a hosszú élettartamot.

www.frisomat.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában