Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Gyorsabb gép programozás a Hurco-tól

A Solid Model importálási opció leegyszerűsíti a HURCO gépeken történő programozást.

Rövidebb programozási idő, kevesebb programozási hiba: a STEP-fájlként rendelkezésre álló 3D-modelleket immár közvetlenül lehet importálni HURCO gépekről a Solid Model importálási opció révén. Ezáltal különösen az ötoldalas megmunkálás egyszerűsödik le.

Az öttengelyes HURCO gépeken alapjában véve egyszerűen és gyorsan megy a programozás. Az új és kevésbé speciális képzettségű munkatársakat rövid idő alatt be lehet tanítani. Az új Solid Model importálási opció most már a munkalépéseket is lerövidíti. A szerszámgépgyártó HURCO gépeit úgy alakították ki, hogy a Solid Model importálásra alkalmasak legyenek.

Hurco

A STEP 3D Model formátumú fájlok egyszerű importálása lerövidíti és leegyszerűsíti a programozási időt. Az importálási opció elemzi az adatokat és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a gépen történjen a gyártási programozás. Ráadásul biztonságosabban készíthető el az alkatrész a munkadarabból: Jelentős mértékben csökken a programozási hibák kockázata, részben azért, mert a megírt program megmunkálási szimulációja a testmodellezéssel (Solid Model) egy nézetben jelenik meg. Így azonnal látható, hogy a programozás illik a kész alkatrészhez, vagy további finomításra van szükség.

A gyors programozás kifizetődő

A cég gépei intuitív módon kezelhető „Max5” dialógus-vezérléssel vannak ellátva. „Gépeink vezérlése igazi csúcsminőséget képvisel, ez tesz minket egyedülállóvá” – hangsúlyozza Michael Auer, a HURCO GmbH ügyvezetője. „Nincs nála gyorsabb, a gépek hatékonyságát rendkívüli mértékben növeli.” A DXF fájlokat közvetlenül be lehet olvasni a CNC vezérlésbe. A rajzokból vagy vázlatokból pillanatok alatt kész program lesz, ettől még jövedelmezőbbé válik a prototípus-, valamint az egyedi és a kisszériás gyártás.

Tekintse meg, hogyan működik:

www.hurco.de

http://bit.ly/2Gi5MXd

 

Hirdetés

További cikkek a témában