Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Energetika

LG Multi V 5:Nincs esély a rozsdára

A szennyezett levegő nem csak az emberek egészségére, de az épített környezetre, a kültéri berendezésekre is káros hatással van, hiszen a savas kémhatású anyagok kicsapódása korróziós veszélyt jelent. Ezt a problémát kezeli hatékonyan az LG Multi V 5 egyedi korrózióvédelmi rendszere.

A kültéri berendezéseket ellenálló korrózió elleni védelemmel kell ellátni ahhoz, hogy hosszú időn át megbízhatóan működjenek. Nem jelentenek ki-vételt ez alól a hűtő, fűtő és szellőztető épületgépészeti rendszerek (HVAC) kültéri egységei sem, amelyeknek télen-nyáron, akár szélsőséges körülmé-nyek között is folyamatosan üzemelniük kell. Az LG Multi V 5 VRF-megoldás négyoldalú hőcserélőjén alkalmazott egyedi korrózióvédelmi rendszer, az ún. Ocean Black Fin éppen ezeket a problémákat hivatott megelőzni.

A kor-szerű epoxigyantából készült bevonat hatékonyan képes megvédeni a készü-lék fontos alkatrészeit a korrozív anyagoktól. Ezt a bevonatot egy víztaszító filmréteg egészíti ki, ami megakadályozza, hogy lecsapódjon a víz az hő-cserélő felületén, így a minimálisra csökkenti a párakicsapódás és derese-dés veszélyét. Azzal, hogy a víz kevésbé képes megtapadni a hőcserélő bordák felületén, csökken a korrózió kockázata — mindez a nagyobb tartós-ságot, a hosszabb élettartamot és az alacsonyabb fenntartási és üzemben tartási költségeket biztosítja, megfelelő teljesítmény mellett.

www.lg.com

LG Multi V 5

Hirdetés

További cikkek a témában