Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Telematikai fejlesztés a Balatonkerülő Egyszemélyes Vitorlásverseny biztonságáért

A MOL 2017 Balatonkerülő Egyszemélyes Vitorlásverseny hazai és külföldi vitorlázóknak nyújt lehetőséget technikai és taktikai tudásuk felmérésére. A megmérettetés során a versenyzők biztonságát és a szakmai felügyeletet ismét egy magyar tulajdonú telematikai vállalat, Fa Nándor szólóvitorlázó legenda kiemelt szakmai partnere biztosítja.

A nyár eleji Keszthely-Kenese Szóló 2017-es versenyt támogató telematikai vállalat, az együttműködés folytatásaként, kifejezetten az őszi vitorlás versenyre továbbfejlesztett nyomkövető felülettel biztosítja a sikeres és szabályos versengés menetét. A kizárólag erre az eseményre és ebből a célból fejlesztett, testreszabott hajókövetési rendszer egyedi igényként, a lehető legbiztonságosabb lebonyolítás érdekében merült fel, hiszen alkalmazásával a tervezetten kétnapos verseny hatékony éjszakai felügyelete is megoldható.

Telematikai

A rendszer így nemcsak a versenyzők folyamatos láthatóságát és állandó követhetőségét szavatolja, hanem szakmai felügyelettel egybekötött biztonságot is eredményez a kései órákban hajózók számára. A kontrolling rendszer további előnye, hogy jelen idejű információkkal szolgál a verseny állását online követni vágyóknak, továbbá elősegíti a szabályok betartását, betartatását is.

„Kiemelt projektként kezeljük, hogy a Fa Nándorral és a Fa Hajó Kft-vel megvalósult szakmai együttműködés folytatásaképp ismét egy stabil és precíz rendszerrel járulhassunk hozzá a verseny sikeres lebonyolításához. A jelenlegi fejlesztés során a könnyen értelmezhető, mégis komplex információcsomag integrálását tartottuk szem előtt, és természetesen ügyeltünk az átlátható, letisztult felület, valamint az ötcsillagos felhasználói élmény biztosítására is. A térképen az alap nyomkövetési lehetőségek mellett beépítettük a hajók szűrésének opcióját is, ezáltal egyes hajók nyomvonalainak összehasonlítására is lehetőség nyílik. A rendszer továbbfejlesztett verziója pedig külön öröm lehet az éppen úton lévő, vagy a versenyt az otthonuk melegéből követni vágyó felhasználók számára, hiszen a webes megjelenítés mellett már okoseszközökre optimalizált felületet is kialakítottunk” – mondta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.

Telematikai

A verseny állása a www.szolovitorlazas.hu oldalról elérhető térképen követhető nyomon, az esemény teljes ideje alatt.

www.icell.hu

Hirdetés

További cikkek a témában