Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

IRMCO. A jövő kenőanyaga

Több mint 100 éve ugyanaz a küldetésünk: korszerű fémformáló kenőanyagokkal segíteni elő az Ön üzleti sikerét. És hogy ezt miként tesszük?

Egyrészt környezetbarát, Lean-Green® technológiával készült olajmentes fémformáló folyadékokat és géleket gyártunk; másrészt olyan mérnöki szolgáltatásokat kínálunk, melyek segítségével Ön több mint 80 különböző területen képes optimalizálni a gyártás és összeszerelés folyamatát, és azok környezeti hatását.

Nem meglepő, hogy több mint 35 országban – és az alkatrészgyártás számos területén vagyunk jelen. Személyautók, könnyű- és nehézgépjárművek, kipufogórendszerek, ülések, gépjárművek belső dekorációs elemei, repülőgépek, mezőgazdasági gépek, lakókocsik, motorkerékpárok, háztartási gépek, nyomástartó tartályok és sok egyéb termék alkatrészeinek gyártásában játszunk meghatározó szerepet.

Bemutatkozik az IRMCO iTOOL

Kenőanyagot vagy alternatív alapanyagot szeretne tesztelni – de nincs lehetősége leállítani miatta a gyártást? Esetleg nem tudja a teszteléshez szükséges személyzetet és forrást biztosítani?

Az IRMCO iTOOL módszer segítségével

Ön többféle kenőanyag tulajdonságait képes összemérni kontrollált, statisztikailag igazolt paraméterekkel.

Megfigyelheti, a kenőanyagok hogyan viselkednek különféle alapanyagokon, így jobban kiküszöbölheti az alapanyagok cseréje (például: a “súlykönnyítő” technológiai megoldások) során fellépő esetleges problémákat.

Összemérheti a különféle szerszámok és alkatrészek hőmérsékleti változásait, így többet megtudhat az egyes kenőanyagok és alapanyagok súrlódási tulajdonságairól.

A jövő kenőanyaga

Lehetővé teszi Önnek, hogy a gyártási folyamat 5 különféle tényezőjéről egy adott teszt során gyűjtsön adatokat.

Könnyedén összehasonlíthatja azonos és különböző kémiai családba tartozó kenőanyagok viselkedési tulajdonságait.

 

AZ IRMCO élen jár az innovatív, nagy teljesítményű olajmentes kenőanyagokkal fejlesztésében.

 

Az „IRMCO MEGOLDÁS”

Több mint 40 évvel ezelőtt ismertettük meg a világgal forradalmi termékeinket – most pedig már arra figyelünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb, leghatékonyabb módon tudják fémmegmunkálási folyamataik során keverni és alkalmazni kenőanyagainkat. Ez a jól ismert “IRMCO MEGOLDÁS”, melynek lényege: ügyfeleink tökéletes módon, minimális mennyiségben alkalmazzák kenőanyagainkat gépsoraikon és az általuk gyártott munkadarabokon.

A költséghatékonyság és a folyamatellenőrzés maximumát szeretnénk ügyfeleinknek biztosítani – az IRMCO ezért lépett partneri kapcsolatba olyan kenőanyag-keverő és -felhordó rendszereket gyártó cégekkel (APPLICATION EQUIPMENT, HYDROBLEND, SPRAY-RITE, UNIST), melyek hasonló szellemiséget képviselnek, és ügyfeleik elégedettségét és sikerét tartják szem előtt.

Az IRMCO szintetikus kenőanyagok különböző eljárásokkal: kontakt, azaz hengerkenő rendszerekkel, valamint non-kontakt, azaz fúvókás rendszerekkel egyaránt felvihetők a felületekre.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne többet tudni az IRMCO kenőanyagokról?

Hívjon bennünket bizalommal. Tel.: +36 30 436 6432

Telephely: Soroksári út 164. 18. épület.

1095 Budapest

www.industrialoil.hu/

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában