Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Alapdarabok egy stílusos férfi ruhatárában

A ruhák nem csupán testünk védelmét szolgálják, hanem kifejezik egyéniségünket és személyiségünket egyaránt. Ez nőkre és férfiakra is igaz: a legújabb divat követése mellett az alapdarabok használata tesz valakit még stílusosabbá és vonzóbbá. Cikkünkben most az erősebbik nem ruhatárát vesszük górcső alá.

Ha nem szeretnénk túl sokat bajlódni a keresgéléssel, akkor akár olyan applikációkat is letölthetünk a telefonunkra, amelyek segítenek az öltözködésben. De a Clusimo férfi ruha kínálatából is könnyen összeállíthatunk egy olyan, alapszettekből álló gardróbot, amelynek darabjai bátran viselhetők a mindennapok során.

A ruhatár alapfelszerelései

Az egyik ilyen a fehér ing. Tulajdonképpen olyan ruhadarabról van szó, mint a nők esetében a „kisfekete”. Egyszerűen elengedhetetlen. Az ing, főként a fehér és elegáns, egyszerű, mégis férfias öltözet. A pamutból készült anyagok kényelmesek, jól vasalhatók.

A férfi blézer kínálatból az „A” szabású ajánlott. Leginkább azért, mert szinte mindennel variálható és kifejezetten sokoldalú. Munkába is kiváló, dolgozzunk akár az oktatásban, egészségügyben, IT- vagy bankszektorban. De egy elegáns inggel lazább alkalmi szettként is viselhető.

A farmer az örök klasszikus, ami soha nem megy ki divatból. Ezen a téren mindenki a saját alkatának és stílusának megfelelőt válassza! Van, akinek a szűkebb fazonok állnak jól, míg másnak ezeknek abszolút előnytelen a viselése. A lényeg, hogy kényelmes legyen!

Kiegészítők, amelyek minden férfi öltözéket kihangsúlyoznak

Az óra, mely az időmérésen túl a megjelenéshez is ad egyfajta pluszt, szintén szükséges egy férfi ruhatárába. Itt is az a mérvadó, hogy kinek, mi áll a legközelebb a stílusához. Válasszunk jó minőségű, elegáns órát figyelembe véve az egyedi igényeket!

A cipőkre is fordítsunk időt, hiszen hozzátartozik a jóvágású megjelenéshez. A legfontosabb szempont a kényelem és a tartósság. Legyen szó sportos vagy ízlésesebb darabról, ügyeljünk arra, hogy mindig az öltözékünknek megfelelő lábbelit viseljünk!

A kombinálhatóság a kulcsa mindennek

Amikor a férfi ruhatárának alapdarabjait állítjuk össze, mindig vegyük figyelembe, hogy az adott ruha hová illeszthető be, illetve azt, hogy a már meglévő ruhákkal mennyire társítható. A fehér ing például azért is jó választás, mert egy lazább hétköznapon farmerral is nagyon jól mutat. Blézerrel és elegáns nadrággal pedig könnyed alkalmi szett varázsolható belőle.

Ugyanez a farmernadrágra is igaz. Sportos cipővel és pólóval kiváló választás hétköznapokra, inggel, blézerrel és hozzáillő lábbelivel pedig egy munkahelyi tárgyaláson is megállja a helyét.

Egy férfi ruhái között kell, hogy legyen fehér ing, férfi blézer, farmer, valamint óra és megfelelő cipő is. Ezek a darabok kényelmesek, jól variálhatók, és különböző alkalmakra is megfelelőek. A kombinálhatóság meghatározó. Az alapdarabok minőségi és ízléses kiválasztása teszi igazán egyedivé a ruhatárat.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés