Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

4 érv, ami miatt neked is érdemes kipróbálnod az Access Facelift kezelést

A fiatalság egy olyan állapot mely sajnos múlandó, holott nagyon is szeretnénk minél tovább megőrizni. Erre ma már rengetegféle tudományos kísérlet van, a különféle kozmetikai szerektől az orvosi beavatkozásokon át az energetikai módszerekig.

Ez utóbbiak közé tartozik avegtelenbeestovabb.hu oldalán található Access Facelift kezelés is, amit Kántás Kata végez. Ez egy olyan energetikai fiatalító módszer, ami nemcsak a tested, de a lelked ifjúságát is megőrzi. S hogy miért érdemes kipróbálnod? Győzzenek meg az alábbi érvek!

Nincsenek káros mellékhatásai

Ma már egész iparágak épülnek az emberek azon vágyára, hogy minél hosszabban megőrizzék a fiatalságukat. Elég csak a rengetegféle ránctalanító kozmetikumra gondolni, de szép számmal vannak különféle orvosesztétikai és plasztikai beavatkozások is. A technológia ezen a téren is rohamosan fejlődik.

Ezek a módszerek viszont nem várt következményekkel járhatnak. Többször is kiderült már például bizonyos kozmetikai összetevőkről, hogy hosszú távon ártalmasak, valamint a sebészeti beavatkozások sem tekinthetőek kockázatmentesnek.

Az Access Facelift viszont vegyszerek és művi beavatkozások nélkül is működik, hisz egy teljesen veszélytelen, természetes módszer.

Holisztikus megközelítést alkalmaz

Az előbb felsorolt módszerekben az a közös, hogy csak a külső megjelenésre fókuszálnak. S bár igaz, hogy fel lehet tölteni a ráncokat botoxszal, és feszesebbé tenni a megereszkedett bőrt a sebészkés által, viszont ezzel a lélekben nem történnek változások.

Az a fiatalítás pedig nem lehet eredményes, ami kizárólag a külsőségekről szól, hiszen a lényeg pont az, hogy ne csak fiatalnak nézzünk ki, hanem belül is annak érezzük magunkat. A Facelift kezelés viszont lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabbá, elégedettebbé tesz, ez a boldogság pedig a külsőre is kisugárzik.

Az eljárás maga is kifejezetten kellemes

Hogy is néz ki egy ilyen kezelés? Egy kényelmes masszázságyon fekszel, a facilitátor pedig gyengéd érintéseket végez az fejed és a tested meghatározott pontjain. Közben te élvezed, hogy egy kicsit megpihensz, lelassulsz, mély relaxációs állapotba kerülsz, vagy akár el is alszol.

Az elméd és a tested egyensúlyba kerül, megszabadulsz a felgyülemlett stressztől, életvidámmá és energikussá válsz. Mindezt egy lapon sem lehet említeni a kozmetikai és sebészeti beavatkozásokkal, melyek kifejezetten fájdalmasak. Felejtsd el végre azt a tévhitet, hogy “a szépségért meg kell szenvedni!”

Oldja az energetikai blokkokat

A kezelés által feloldódnak azok az energiablokkok, amik nem engedik, hogy az életerő szabadon áramolhasson benned. A fiatalos megjelenés mellett ezáltal sokkal jobban is érzed majd magad a bőrödben, teli leszel energiával.

Ezenfelül az öregedéshez való hozzáállásod is megváltozik, megszabadulsz a hozzá kapcsolódó káros hiedelmektől, amik eddig a boldogságod útjában álltak. Többé nem mondod majd azt, hogy “ehhez én már túl idős vagyok,” hanem azt, hogy “pont elég fiatalnak érzem magam hozzá!”


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés